Mahmoud Abbas

Ingen vedkjenner seg å ha invitert Abbas

Vi hadde en del spørsmål knyttet til Mahmoud Abbas sitt besøk i Norge, og sendte derfor en e-post til Det norske utenriksdepartementet (UD) for å få noen svar.

Selv om de ikke alltid svarer direkte på det vi spør om, pleier de å være flinke til å gi respons, så svar fikk vi.

Blant annet skrev de: «President Abbas ble invitert til å besøke Norge av statsministeren.», skrev kommunikasjonsrådgiveren i UD i en e-post til oss.

Disse terroristene drepte 142 israelere – hylles av Abbas sitt parti, Fatah

1.januar i fjor var det 53 år siden Fatahs første forsøk på terrorangrep mot israelere. Dette feiret Fatah med en storstilt kampanje på Facebook hvor de hyllet historiens verste palestinaarabiske terrorister.

Blant annet fikk 8 palestinaarabiske terrorister, som til sammen hadde drept 142 israelere, sine navn og bilder postet som plakater på Fatahs Facebook side. Tekstene på plakatene kunne for eksempel være «På den 53 jubileumsdagen…», «Heltemodig martyr».

Jared Kushner: - Fjernet urealistiske krav i fredsforhandlinger

Det sa Donald Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jared Kushner i en tale i går, 25 år etter Oslo-avtalen.

«Det var altfor mange falske realiteter som var skapt – som folk lovpriste – men som jeg mener må endres….Alt vi gjør er å ta tak i tingene slik vi ser dem, og ikke være redde for å gjøre det rett. Jeg mener, som et resultat, har du mye større sjanse for faktisk å oppnå en virkelig fred.», sa Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jared Kushner, ifølge The New York Times.

«Son of Hamas» med et klart budskap om å ansvarliggjøre PA og Hamas

Han sto rett opp og ned på scenen og fortalte sin historie. Nakent og kraftfullt.

Over 11-1200 mennesker hadde søkt innendørs i finværet i Kristiansand denne lørdagen, for å høre den unike historien til Mosab Hassan Yousef. Gutten som vokste opp som sønn av en av grunnleggerne til terrororganisasjonen Hamas med alt det det innebærer.

Baby fjernet fra liste over døde under «demonstrasjon» på Gaza

Den 15. mai 2018 publiserte Gazas helsemyndigheter bilde av en baby. Samtidig uttalte de at babyen var død som følge av inhalasjon av tåregass.  Det israelske forsvaret brukte tåregass mot demonstrantene dagen da babyen skal ha dødd.

Et bilde av den døde babyen og moren gikk verden rundt, og Israel ble kraftig fordømt. Babyens begravelse ble filmet og bilder nådde forsiden i mange nyhetsmedier.

Abbas: - Israel et europeisk koloniseringsprosjekt

- Staten Israel er et koloniseringsprosjekt som ikke har noe med judaisme å gjøre, sa president Abbas på møtet ifølge det israelske nyhetsmediet, The times of Israel.

I følge det israelske nyhetsmediet Ynetnews, sa han også at «Europeerne ville bringe jødene hit for å ivareta deres interesse i regionen. De spurte Holland, som hadde verdens største flåte, om ikke de kunne flytte jødene».

President Abbas som komiske Ali

Mens de amerikanskledede koalisjonsstyrkene rykket fremover og vant nye områder i Irak, kunngjorde Ali at seieren tilhørte Saddam Hussein.

All verdens informasjon om det motsatte var feil.

Om du hadde overhørt pressekonferansen i går kveld mellom USAs president og den palestinske presidenten, tror jeg du ville fått en fornemmelse av at komiske Ali plutselig var dukket opp på tv-skjermen igjen.

Subscribe to Mahmoud Abbas

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på påsketur for hele familien

100 års markering

Mer

IKAJ har levert 78 bomberom til utsatte israelere. Vi gjør hverdagen tryggere!

Stå sammen med oss for Israel - bli medlem!