Helsedepartementet

Ingenting kan slukke kjærligheten – heller ikke Coronaviruset

AV: Martin Gellein

Våren er kommet til Israel, og turtelduenes røst lar seg høre. Coronaviruset stopper opp skoler, kollektiv transport, forretningsliv og nesten alt annet i det israelske samfunnet - men ingenting kan slukke kjærligheten. Israelere som elsker hverandre, lar seg helle ikke stoppe av stadig har skjerpet restriksjonene for sosiale sammenkomster.

Seks måneder gammel baby smittet med Coronavirus

AV: Martin Gellein

Barn på 9, 10 og 17 år er også bekreftet å ha blitt smittet. Totalt er 109 israelere smittet med Coronaviruset.

Torsdag ble også en lege ved en legevakt i Tel Aviv bekreftet smittet. Legen kom tilbake fra Frankrike 2. mars, før Helsedepartementet utvidet sin karantene-instruksjon for reisende. Legen var på jobb igjen samme dag som han ankom hjemlandet. Alle som har vært i kontakt med legen er sendt til hjemme-karantene.

Dagliglivet i Israel preget av utbruddet av Corona-viruset

AV: Martin Gellein

Israelere som har vært på reise de siste 14 dagene, uavhengig av hvilket land man har reist til, anmodes om å ikke delta på arrangementer med over 100 deltagere, heter det i en offentlig uttalelse fra Helsedepartementet. Det inkluderer arrangementer som brylluper, begravelser og den forestående feiringen av den bibelske Purim-festen.

«Alle reisende fra Østerrike, Tyskland, Spania, Frankrike, Sveits og Italia må umiddelbart påbegynne en 14 dagers hjemme-karantene etter ankomsten til Israel» (Helsedepartementet).

Subscribe to Helsedepartementet

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding