Løvhyttefesten 2019

Gretes mirakeltur til IKAJs løvhyttefest

Etter en vanskeIig økonomisk periode, bestemte Grete Urdal seg i sommer for å spare inn på arbeidshjelp til plantesenteret hun er leder for. Men etter hvert tårnet det seg opp med arbeid, og lukejobben ble uoverkommelig. Hun ba Gud om hjelp.

- En lørdag kveld ikke lenger etter sto en venninne på døra. Hun hadde kjent at hun ønsket å ta med en dugnadsgjeng for å komme å luke. Og det var helt ut av det blå. Jeg hadde ikke sagt noe, sier Grete, som legger til at hun ikke hadde fortalt noen om situasjonen.

Jerusalems viseordfører: - Takk for at dere gjenopprettet min 13 år gamle datters tro på menneskeheten

I sin hilsen på IKAJs åpningsmøtet i Pais Arena i Jerusalem, fortalte byens viseordfører, Fleur Hassan-Nahoum, historien om hvordan hun hadde tatt med datteren på 13 år til en samling som den hun sto foran nå.  

«For noen år siden, så tok jeg min datter, som var 13 år gammel, til en av disse samlingene. Der så hun kjærligheten og støtten til Israel og det jødiske folk.», sa Hassan-Nahoum.

Nattverd i Gravhagen – en forsmak på bryllupet i himmelen

Lyden av «Amazing grace» eller «Å nåde stor», som sangen heter på norsk, fyller den vakre Gravhagen i Jerusalem. Dette er stedet hvor Jesus kan ha blitt gravlagt.

Til stede er mange hundre kristne som er deltakere på IKAJs Løvhyttefest i Jerusalem.

Og man kan ikke annet enn å bli begeistret.

Antallet nasjoner som i år er med på denne feiringen, er et sted mellom 90 og 100.

Hundrevis av mennesker til forbønn på IKAJs åpningsfest

Broder Yun, som også er kjent for mange som den himmelske mannen, ble av kinesiske myndigheter fengslet for sin tro. Han satt i høysikkerhetsfengsel i 10 år, men opplevde hvordan Gud mirakuløst var med ham gjennom disse årene og til slutt fikk ham ut av fengsel.

-- Du kan ikke velge hvilket land eller familie du fødes inn i, men i dag kan du velge å følge Jesus til verdens ende, fortalte Broder Yun, som sterkt oppfordret folk til å stå opp for evangeliet selv om det skulle være vanskelig.

Subscribe to Løvhyttefesten 2019

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på ICEJs påsketur for hele familien

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

25-28 juni

Mer