palestinian media watch

Palestinske myndigheter skjuler terrorlønninger for giverland

AV: Martin Gellein

I 2018 og 2019 var de månedlige utbetalingene til fengslede terrorister og familiene deres synlig i PAs budsjetter, men i år har de forsvunnet, mens PLOs budsjettpost har skutt i været.

Månedlige budsjettdokumenter utarbeidet av de palestinske selvstyremyndighetene for 2020, viser at de forsøker å skjule belønningen til terrorister («pay for slay») for landene som gir dem bistand.

EU fordømmer terror – og støtter terrorisme

AV: Martin Gellein

EUs ambassadør i Israel, Emanuele Giaufret, gikk kraftig ut mot de palestinske terror-angrepene de siste dagene, som er en protest mot Donald Trumps plan for fred.  Ambassadøren uttrykker dyp bekymring for volds-eskaleringen og ønsker rask bedring for de skadede israelerne. «Vold kan aldri rettferdiggjøres,» twitret Giaufret.

Hvis vold aldri kan rettferdiggjøres, hvorfor hjelper da EU de palestinske myndighetene med å finansiere volden? Kan vold bare rettferdiggjøres når palestinere angriper jøder?

Disse terroristene drepte 142 israelere – hylles av Abbas sitt parti, Fatah

1.januar i fjor var det 53 år siden Fatahs første forsøk på terrorangrep mot israelere. Dette feiret Fatah med en storstilt kampanje på Facebook hvor de hyllet historiens verste palestinaarabiske terrorister.

Blant annet fikk 8 palestinaarabiske terrorister, som til sammen hadde drept 142 israelere, sine navn og bilder postet som plakater på Fatahs Facebook side. Tekstene på plakatene kunne for eksempel være «På den 53 jubileumsdagen…», «Heltemodig martyr».

Netanyahu erklærer Al-Aqsa TV som terrororganisasjon

«Erklæringen kommer etter en anbefaling fra ISA (red: Israelsk innenriksetterreting) og Forsvarsdepartementets anti-økonomiske terror avdeling, som kom i kjølevannet av ISAs avdekking av at terroristorganisasjonen Hamas bruker satellittkanalen, «AlAqsa», til å rekruttere til sine militære rekker.», uttaler statsminister Benjamin Netanyahus kontor i sosiale medier.

Direktøren for Palestinian Media Watch (PMW), Itamar Marcus, mener avgjørelsen er helt rett.

Subscribe to palestinian media watch

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding