Sosialt Arbeid

Historien om IKAJs hjemmetjeneste

AV: IKAJ internasjonalt

Etter seksdagerskrigen i 1967, ble sovjetiske jøder rørt til å vende tilbake til sine røtter i Israel.

Det var ingen direkteflygninger og mange hindringer ble lagt i veien av fra sovjetiske myndighetene.

Mirakuløst ble IKAJ en del av denne moderne utvandringshistorien når Gud la til rette for veier til Israel gjennom IKAJs internasjonale avdelinger.

ICEJ donerer nå tre nye bomberom til utsatte israelske samfunn

I dag har representanter fra ICEJ besøkt utsatte israelske samfunn med nærhet til Gaza. De ønsket å høre hvilke sikkerhetsutfordringer de har og hvordan ICEJ best kan hjelpe dem å være forberedt til en eventuell fremtidig eskalering.

Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem har allerede donert syttifem bomberom, og i dag har ICEJ bestilt tre til.

ICEJ støtter senter for kvinner i Tel Aviv: Et måltid, et bad og en mulighet for redning

Av: Lily Sironi

Når de først kommer inn på senteret, er mange av kvinnene sjokkert over å se andre prostituerte ømt bli tatt hånd om. En liten israelsk kvinne tar dem imot ved døren med en stor klem. Varmen rører hjertene, når de introduseres for frivillige som lengter etter å gi dem en skikkelig lunsj. De snakker med kvinnene som om de var gamle kjente.

ICEJ støtter Israel med brannutstyr ved Gazagrensen

Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (ICEJ) har donert fem trailere med brannutstyr til israelske samfunn nær grensen til Gaza. 

I disse områdene er over 7500 dekar med jordbruksland ødelagt som en følge av «brannbomber» (Brennende ballonger og drager) sendt fra Gaza.

Det var lokalt sikkerhetspersonell som først uttrykte behovet for brannutstyr som kunne benyttes i alle typer områder. Elan Isaacson var en av disse.

Subscribe to Sosialt Arbeid

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding