antisemittisme

NRK-program klarer ikke å ta tak i antisemittisme – blant annet derfor er Oslo symposium så viktig

Det som skulle være andre del i et program om hva antisemittisme er og om antisemittismen i det britiske arbeiderpartiet spesielt, endte hovedsakelig med å bli et program om Israel-lobbyen som drar antisemittismekortet.

For de som ikke vet hva det er, betyr det at man i stedet for å argumentere i en sak som omhandler Israel, stempler meningsmotstandere som antisemitter.

Norsk jøde til politiet med åtte hatkrim-saker, en svært alvorlig; ikke èn endte med domfellelse

Vi kjenner til at en norsk jøde gikk til politiet med åtte saker knyttet til hatkriminalitet. Ikke en av disse endte i domstolen. Syv av de ble ikke engang vurdert. 

I en av sakene blir den fornærmede truet på livet. Likevel endte saken med henleggelse. Og det er ikke fordi gjerningspersonen er ukjent. Gjerningspersonen er fullt ut kjent.

En rekke britiske parlamentsmedlemmer trekker seg fra Labour grunnet antisemittisme

Den siste som trakk seg av parlamentsmedlemmene var Joan Ryan. Hun har vært medlem av det britiske arbeiderpartiet (Labour) siden 1983. Nå er det over.

- Labour under Jeremy Corbyn er infisert med antisemittisk rasisme

I et åpent brev skriver kun at «Gjennom de siste tre årene, derimot, har Labour under Jeremy Corbyn blitt infisert med antisemittisk rasisme».

Slutt å ta på antisemitter med silkehansker

Den gule menneskemassen er der for å protestere mot drivstoffpriser. Men blant de store massene er det en stadig mer synlig gruppe som angriper franske jøder med hatefulle, truende, antisemittiske skjellsord. 

"Skitne sionist", "Din skitne jøde", "Du skal dø", "Du går til helvete", "Kom deg tilbake til Tel Aviv", "Vi er folket", og "Frankrike er vårt".

Ordene traff Finkielkraut. De gjorde ham redd. 

Les om angrepet.

Subscribe to antisemittisme

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Festmøte for Israel - Fredheim arena

Program og informasjon

Sommerstevnet 2019

Program og informasjon