Gravhagen

Et møte med Guds nåde i Gravhagen i Jerusalem

Tårer trillet, armer ble løftet og mennesker sang, da over 3000 mennesker fra hele verden var samlet til to nattverdsmøter i Gravhagen i Jerusalem i formiddag. Det ble et møte med Guds store nåde, denne mandag formiddagen.

Ansvarlige for utdelingen av brødet og vinen (Jesu legeme og Jesu blod), var den Messiansk-etiopiske jøden, Birlie Belay og arabiske Naim Khoury fra Betlehem. 

Eksklusivt: Direkteoverført påskemorgen-gudstjeneste fra Gravhagen i Jerusalem

Søndag 1.april direktesender ICEJ påskemorgen-gudstjeneste fra Gravhagen i Jerusalem. Dette vil du ikke gå glipp av.

Feiringen går av stabelen om morgenen kl.05.15 norsk tid (0615 israelsk tid), men vil være tilgjengelig som opptak på vår facebookside utover dagen.

Tidspunktet er tidlig, men symbolikken i dagen blir forsterket. Oppstandelses-gudstjenesten går samtidig med soloppgang i Jerusalem.

2200 samlet til nattverd i Gravhagen

Det gjør inntrykk når 2200 kristne fra hele verden samles til lovsang, forkynnelse og nattverd i Gravhagen i Jerusalem. Gravhagen er plassen der det antas at Jesus sto opp fra de døde. 

Noen gråt, noen priste Gud, mange ga et menneske de aldri hadde møtt tidligere en skikkelig klem, mens andre gjorde sitt for å feste denne unike stunden på film. 

Subscribe to Gravhagen

Løvhyttefesten 2019 Hovedtur

Program og påmelding

Løvhyttefesten 2019 Ungdomstur

Program og påmelding

ICEJ: Undervisning, Aliyah, sosialt arbeid, Israel i krise, taler Israels sak.

Bli støttepartner du også!