#ICEJ

Ungdommen sang og danset seg inn i hjertet til mange blant publikum

På scenen sto tre ungdommer med hver sin mikrofon. Og så åpnet de munnen. Ut strømmet de flotteste toner og bibelske tekster (se video på toppen). 

Så fikk publikum se Jesu død og oppstandelse fremført med dans. Det var rørende og sterkt å tenke på hvordan disse ungdommene har satt seg inn i historiens viktigste lidelse, død og oppstandelse. Ungdom som selv kommer fra rus og ødelagt hjem.

Dansen begynner.

2200 samlet til nattverd i Gravhagen

Det gjør inntrykk når 2200 kristne fra hele verden samles til lovsang, forkynnelse og nattverd i Gravhagen i Jerusalem. Gravhagen er plassen der det antas at Jesus sto opp fra de døde. 

Noen gråt, noen priste Gud, mange ga et menneske de aldri hadde møtt tidligere en skikkelig klem, mens andre gjorde sitt for å feste denne unike stunden på film. 

Familie til terroroffer kommer til ICEJs Folkemøte i IMI Forum 

Den 17.januar 2016 ble den jødiske kvinnen, Dafna Meir, brutalt knivdrept av en palestinsk tenåring foran tre av sine barn. Lørdag 22.april, kommer enkemannen og den eldste datteren til ICEJs Folkemøte i IMI Forum i Stavanger for å fortelle oss sin viktige historie. 

Dafna Meir ble brutalt knivdrept av en femten år gammel palestinsk gutt. Gutten tok seg inn i Dafna Meirs hjem i Otniel i Judea og Samaria (vestbredden), der Dafna oppholdt seg sammen med tre av sine seks barn. 

ICEJ med helt ny nettside

Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem, norske avdeling, har etter lengre tids arbeid gleden av å introdusere skinnende nye nettsider med mange nye funksjoner og ressurser.

"Vi har utviklet siden til å bli et best mulig redskap for arbeidet vi står i", sier Dag Øyvind Juliussen, ICEJs norske direktør. Hør hans korte introduksjon i videoen over. God lesning på de nye sidene våre!

Subscribe to #ICEJ

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding