Løvhyttefesten

Et møte med Gud ble starten på en reise med stopp i Israel

For tre år siden ba Gøril Christoffersen spesielt for moren sin. Den bønnen skulle bli starten på et helt nytt liv med Gud for de begge. For moren, Margareth Christoffersen, som befant seg et helt annet sted, fikk samtidig et skikkelig møte med Gud. 

Det ble en stor forandring for de begge. En forandring som skulle føre dem til feiringen av løvhyttefesten I Israel sammen med mange tusen kristne fra hele verden.

Klagemur, vektløshet og bibelhistorie

Frp-politikere med sans for bibelhistorie

Både Ann-May og Petter Eltvik er nok mest kjent for sitt politiske engasjement i Bergen FRP, der Petter Eltvik har vært leder siden 2015. Men på tross av det politiske engasjementet er det ikke politikk som har dratt dem til Israel, men bibelhistorie.

- Bibelen er grunnen til at vi har hatt lyst til å dra dit, sier Ann-May, og legger til at alle må jo ha lyst til det.

Ungdommen sang og danset seg inn i hjertet til mange blant publikum

På scenen sto tre ungdommer med hver sin mikrofon. Og så åpnet de munnen. Ut strømmet de flotteste toner og bibelske tekster (se video på toppen). 

Så fikk publikum se Jesu død og oppstandelse fremført med dans. Det var rørende og sterkt å tenke på hvordan disse ungdommene har satt seg inn i historiens viktigste lidelse, død og oppstandelse. Ungdom som selv kommer fra rus og ødelagt hjem.

Dansen begynner.

2200 samlet til nattverd i Gravhagen

Det gjør inntrykk når 2200 kristne fra hele verden samles til lovsang, forkynnelse og nattverd i Gravhagen i Jerusalem. Gravhagen er plassen der det antas at Jesus sto opp fra de døde. 

Noen gråt, noen priste Gud, mange ga et menneske de aldri hadde møtt tidligere en skikkelig klem, mens andre gjorde sitt for å feste denne unike stunden på film. 

Subscribe to Løvhyttefesten

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding