terrorisme

Iransk terrorisme mot israelske vannkilder

AV: Martin Gellein

Angrepet forårsaket ikke vesentlig skade bortsett fra noen få problemer i lokale vannsystemer, ifølge israelske tjenestemenn, men blir tolket som en betydelig opptrapping av iranerne, spesielt siden målet nå var sivil infrastruktur, melder Jerusalem Post.

Cyberangrepene fant sted 24. - 25. april på en rekke vann- og avløpsanlegg over hele landet, ifølge nyhetsnettstedet Ynet.

Palestinske myndigheter prioriterer å lønne terrorister fremfor å lærere

AV: Martin Gellein

De palestinske myndighetene forventer nedgang i inntekter og regner også med at nasjonene vil redusere bistandsmidlene, som følge av koronapandemien. PA-statsminister Muhammad Shtayyeh har kunngjort at mars-lønnen til offentlig ansatte lærere og utbetaling av sosialhjelp ikke vil komme før senere i april.

Israels sikkerhetspoliti har stoppet svært mange terrorangrep fra «ensomme ulver», slike som Norge ble utsatt for i moskeen Bærum

For to dager siden angrep en høyreekstrem 21-åring en moske i Bærum. Han var rustet med skytevåpen.

Angrepet ble heldigvis stoppet av modige mennesker i moskeen før terroristen fikk drept noen.

Det mange spør seg om, er om terroristen kunne vært stoppet før planen ble til handling.

For de som arbeider med kontraterrorisme er personer, slik som denne 21 åringen fra Bærum, noe av det verste de står ovenfor.

President Abbas som komiske Ali

Mens de amerikanskledede koalisjonsstyrkene rykket fremover og vant nye områder i Irak, kunngjorde Ali at seieren tilhørte Saddam Hussein.

All verdens informasjon om det motsatte var feil.

Om du hadde overhørt pressekonferansen i går kveld mellom USAs president og den palestinske presidenten, tror jeg du ville fått en fornemmelse av at komiske Ali plutselig var dukket opp på tv-skjermen igjen.

Fire israelske soldater drept i terrorangrep i Jerusalem

Fire israelske soldater ble i dag drept og sytten ble skadet da en lastebil kjørte inn i en folkemengde i Jerusalem. Terroristen ble skutt og drept kort tid etterpå.

-        Vi kan bekrefte at tre IDF-kadetter og en offiser ble drept i lastebil-angrepet i Jerusalem tidligere i dag. Sytten andre offiserer og kadetter ble skadet, skriver IDFs talsmann på twitter.

Terrorangrepet skjedde for om lag seks timer siden.

Israelske offiserer og kadetter var på vei ut av en buss da en lastebil plutselig kjørte gjennom køen av avstigende.

Subscribe to terrorisme

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding