Mirakel

Gretes mirakeltur til IKAJs løvhyttefest

Etter en vanskeIig økonomisk periode, bestemte Grete Urdal seg i sommer for å spare inn på arbeidshjelp til plantesenteret hun er leder for. Men etter hvert tårnet det seg opp med arbeid, og lukejobben ble uoverkommelig. Hun ba Gud om hjelp.

- En lørdag kveld ikke lenger etter sto en venninne på døra. Hun hadde kjent at hun ønsket å ta med en dugnadsgjeng for å komme å luke. Og det var helt ut av det blå. Jeg hadde ikke sagt noe, sier Grete, som legger til at hun ikke hadde fortalt noen om situasjonen.

Lovsang til en stor Gud

For drøye fjorten dager siden var jeg i samtale med en messiansk jøde fra Israel. Han mente et av de største bevisene på Guds eksistens i dag, var det jødiske folks samling i Israel. 

Det tok meg tilbake til min egen begeistringen, da jeg oppdaget at profetene i det gamle testamentet, jødenes Tanakh, hadde profetert denne hendelsen flere tusen år før den faktisk fant sted.

Den mirakuløse helbredelsen av ICEJs leder i India

Tidlig en morgen, i begynnelsen av november 2016, våknet Pastor Dany, ICEJs leder i India, hjemme i Vijayawada, Andhra Pradesh, for å be og arbeide. Han gikk rolig ut på kjøkkenet og lukket døren bak seg.

Han merket lukten av gass og sjekket for lekkasje. Alt virket tilsynelatende fint.

Men plutselig eksploderte gassflasken, som var plassert på kjøkkenet, akkurat der han var. Rommet ble et flammehav og bygningen begynte å kollapse.

Subscribe to Mirakel

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding