India

Statsminister Netanyahu ba India om å oppheve eksportforbud for masker og legemidler

Av Edna Eriksen

Times of Israel melder 13. mars om medisinsk råvaremangel i Israel og at India er en hovedleverandør av disse. Statsminister Benjamin Netanyahu ba sin indiske kollega Narendra Modi om å unnta Israel fra et indisk eksportforbud for råvarene som brukes til å lage medisiner, melder israelsk TV fredag.

Itamar Grotto, visedirektør for helsedepartementet, sa under sendingen at Modi gikk med på å tillate eksport av materialer for medisiner til Israel.   

Jødene fra hele verden kommer hjem

AV Howard Flower, Aliyah direktør for ICEJ.

 

Ukraina

Da borgerkrigen brøt ut i Ukraina våren 2014, reagerte ICEJ raskt for å samle inn penger til utgifter til fly for å hjelpe jødene som var fanget i krigen. Aliyah-tallene fra Ukraina har nå gått ned, derfor har ICEJ omdisponert midler for å sponse integreringsprogram i Israel. Gjennom programmene hjelper vi disse nye innvandrerne til å lære hebraisk og til å få arbeidsferdigheter tilpasset det israelske samfunnet.

Den mirakuløse helbredelsen av ICEJs leder i India

Tidlig en morgen, i begynnelsen av november 2016, våknet Pastor Dany, ICEJs leder i India, hjemme i Vijayawada, Andhra Pradesh, for å be og arbeide. Han gikk rolig ut på kjøkkenet og lukket døren bak seg.

Han merket lukten av gass og sjekket for lekkasje. Alt virket tilsynelatende fint.

Men plutselig eksploderte gassflasken, som var plassert på kjøkkenet, akkurat der han var. Rommet ble et flammehav og bygningen begynte å kollapse.

Subscribe to India

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding