- Vi trenger å oppdra den neste generasjon kirke

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 04.24.2017

Det sa leder for Evangeliesenteret i Norge, Trond P. Eriksen, i en appell på ICEJs folkemøte i Stavanger på lørdag. Han pekte også på at det ikke er sjeldent at de som er inne til rehabilitering på Evangeliesenteret støtter Israel.

De mange som hadde møtt opp på ICEJs folkemøte i Stavanger i går, fikk høre en engasjert leder for Evangeliesenteret. Han mente det var viktig å oppdra den neste generasjon kirke.

Vi trenger å oppdra den neste generasjon kirke til å se de store linjene. Til å forstå dette store bakteppet – frelsen kommer fra jødene, sa Trond Eriksen.

Trond P. Eriksen har de siste årene ledet Evangeliesenteret, et kristent rehabiliseringssenter for rusmisbrukere. Han fortalte at mange av de som var inne til rehabilitering lett kunne identifisere seg med Israel.

På rommet til våre beboere, ser du gjerne Israelflagget. Og nåde dem som har en kommentar i en annen retning. De har en kjennskap til hvordan det er å være på yttersiden, å være under press, og hvor viktig det er å få en utstrakt hånd. Derfor er de iherdige supportere av Israel. De har fattet et viktig poeng – dette er Guds folk, sa Eriksen.

Eriksen sa også at når det står at apostelen Paulus som var jøde, sa han elsket sitt folk etter kjødet, ja, da burde vi som kristne også gjøre det.

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding