USAs utenriksminister: «Vi er kalt til å velsigne Israel»

Av ICEJ Press, 01.27.2020

«Å reise til Israel er ikke bare politisk for Pence. Som bibeltro kristen er det dypt åndelig» (CBN-News).

AV: Martin Gellein

Visepresident Mike Pence har sammen med mer enn førti statsledere deltatt i feiringen av 75-årsjubileet for frigjøringen av Auschwitz i Jerusalem. CBN-reporter David Brody, reiste til Jerusalem for å snakke med visepresidenten om fremveksten av antisemittisme over hele verden og hvorfor USA står sammen med den moderne staten Israel.

pence at awiling wall

«Som kristne troende er vi overbevist om at vi er kalt til å velsigne Israel,» sa Pence til CBN News.  «Bibelen forteller oss at de som velsigner henne, vil bli velsignet og de som forbanner henne, vil bli forbannet.»

«Da Israel ble gjenopprettet i 1948, var USA den første nasjonen i verden til å anerkjenne den jødiske staten Israel. Vi har vært med dem hvert steg på veien fordi det er en hjertet-kobling,» forklarte Pence.

I neste uke skal statsminister Benjamin Netanyahu og hans rival Blue and White-partileder Benny Gantz møte Donald Trump og Mike Pence i Det Hvite Hus for å diskutere fredsplanen «Deal of the Century». Det er ventet at planen vil offentliggjøres før dette møtet. Planen er blitt omtalt som «Gift of the Century».

 

Kilde: CBN-News.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding