Unikt seminar-tilbud i Jerusalem til norske kristne ledere

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 01.04.2019

Kristne norske ledere får, sammen med kristne ledere fra hele verden, nå et unikt tilbud om et ukeseminar hos verdens ledende Holocaust-institusjon - Yad Vashem i Jerusalem.

Norske kristne ledere får nå et unikt tilbud om en ukes seminar hos verdens ledende Holocaust-institusjon – Yad Vashem i Jerusalem.

I Europa ser vi en stadig voksende antisemittisme. Kristne ledere kan gjennom dette seminaret være med å forebygge denne vonde trenden ved å dele sin kunnskap fra seminaret med sine menigheter og forsamlinger.

- Dette lederseminaret er en enestående mulighet til å bli skolert i denne viktige tematikken. Historisk har kirken vært en eksponent for antisemittisme, men i dag er vi på vei inn i et kapittel hvor nettopp vi kristne kan bli viktige faktorer i bekjempelse av en voksende antisemittisme, sier direktør for ICEJs norske avdeling, Dag Øyvind Juliussen.

Yad Vashem vil dekke hotell, måltider, ekskursjoner og opplæringsmateriale. De vil ikke dekke reise tur-retur Israel eller forsikring.

Seminaret vil finner sted på Yad Vashem i Jerusalem fra ettermiddagen 29. april 2019 til kvelden 6. mai.

Søknadsfrist er 31.januar, seminar avgift er 500 usd.

Send en e-post til [email protected] dersom du er interessert.

 

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på påsketur for hele familien

ICEJ: Undervisning, Aliyah, sosialt arbeid, Israel i krise, taler Israels sak.

Bli støttepartner du også!

IKAJ har levert 78 bomberom til utsatte israelere. Vi gjør hverdagen tryggere!

Stå sammen med oss for Israel - bli medlem!