Snart starter billettsalget for 70-årsfesten for staten Israel

Av ICEJ Press, 12.01.2017

Danseshow fra Israel, klassisk musikk og festtaler i Oslo Konserthus er en glimrende julegave til alle venner av Israel.

Opprettelsen av den moderne staten Israel ga nytt livshåp til det jødiske folk etter den største tragedie i deres historie. Søndag 29. april kl. 17 er du invitert til feiring av 70-årsdagen for uavhengigheten i Oslo Konserthus. Arrangører er Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ), Med Israel for fred (MIFF) og Stiftelsen Morgenstjernen

Billettbestilling

Billettene kommer i salg fredag 8. desember kl. 12.00 på www.ticketmaster.no, www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus. Vær rask med bestilling, for her vil de beste plassene forsvinne raskt.

Fremragende dans, musikk og sang

Det blir forrykende dans med Halleluya Dance Group bestående av allsidige unge israelske danserne, ledet av koreografen Barry Avidan. Det blir klassisk musikk med fremragende musikere, fiolinisten Madelene Berg, barytonsangeren Mads Wighus og pianisten Stefan Ibsen Zlatanaos. Et høydepunkt blir urpremieren på to komposisjoner av komponisten Dagfinn Koch, skrevet særskilt for 70-årsfesten. Den første til en tekst av Inger Hagerup som ikke har vært tonesatt før, og den andre variasjoner over Israels nasjonalsang. 

Israel 70 år
Halleluya Dance Group

Når det er fest hører taler med. Du får høre noen representanter for Norge og Israel, men mest av alt blir dette en kunstnerisk og musikalsk festkveld med flere overraskelser. Noen av talerne vil bli bekjentgjort senere.

Du kan glede deg! Husk å ta med familie og venner, slik at de også får oppleve denne festkvelden! 

Til støtte for barneavdeling på sykehus i Jerusalem

Og her har du to ekstra argumenter for å kjøpe en billett:

  1. Overskuddet av festen går i sin helhet til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad.
  2. Blant billettene trekker vi ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner sponset av Israel-spesialisten Plussreiser.

Presentasjon av musikere og dansere

Halleluya Dance Group ble etablert av den israelske koreografen Barry Avidan i 1988. De unge israelske danserne har et stort repetoar, og på 70-årsfesten viser det beste av det beste i danseshowet «The Spirit of Israel». 

Madelene Berg

har studert fiolin ved Barratt Due Musikkinstitutt (Alf Richard Kraggerud and Henning Kraggerud) og ved musikkakademiet i Lausanne (Svetlana Makarova). Hun har vært solist med blant annet Bergen filharmoniske orkester, Trondheim symfoniorkester og Oslo Camerata. Hun har et internasjonalt virkefelt. 

Madelene Berg
Madelene Berg
Mads Wighus

har studert sang ved Barratt Due Musikkinstitutt og Statens Operahøgskole. Som operasanger har han sunget sentrale roller for hans stemmefag. Han er også konsertsanger med et bredt repertoar, og arbeider også internasjonalt. Han har mottatt en rekke tunge stipender. 

Mads Wighus
Mads Wighus
Stefan Ibsen Zlatanos

har studert klaver ved Norges musikkhøgskole (Liv Glaser og Einar Henning Smebye) og Hans Eisler høgskole for musikk i Berlin (Galina Iwansowa). Som akkompagnatør og repetitør arbeider han innenfor et bredt felt, og spiller fast i inn og utland med Alexander Rybak. Han ansatt som universitetslektor ved Norges musikkhøgskole. 

Stefan Ibsen Zlatanos
Stefan Ibsen Zlatanos

 

Påsketuren 2019

Program og påmelding

Velkommen!

Program

ICEJs pastor- og lederkonferanse i Jerusalem

Informasjon og påmelding