Shmuel Bowman: - Vi ser folk løpe til bomberommene ICEJ har sponset

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 11.13.2018

I går kveld ble ICEJs leder for krisehjelp, Nicole Yoder, sittende i et bomberom nær grensen til Gaza. Over 300 raketter ble skutt fra Gaza i løpet av kvelden.

I går kveld: I et bomberom i nærheten a Gaza, sitter ICEJs leder for krisehjelp, Nicole Yoder og direktøren for «Operation Life Shield», Shaul Bowman. I samarbeid med blant annet Shaul Bowman har ICEJ donert et sted mellom 60 og 70 bomberom til utsatte israelske samfunn. 

Nå sitter de fast i et bomberom i Israel, rett ved grensen til Gaza. Over dem suser rakettene fra Gaza. Og mens de to rapportere på facebook, høres smell.

For ikke lenge siden ble ICEJ hedret for sin innsats for å hjelpe samfunn som er utsatt for rakettangrep fra Gaza. I går så Bauman og Yoder hvordan folk løp mot bomberom når «Code red» alarmen lød over hele området nær Gazastripen.

- Vi ser folk løpe til bomberommene ICEJ har sponset, sier direktøren for «Operation Life Shield», Shmuel Bowman.

Over 300 raketter ble i går kveld sendt fra Gaza mot Israel. Frem til nå er over 400 raketter sendt innover Israel.

Stå med ICEJ i dette viktige arbeidet for å hjelpe israelere. Du kan donere her. Eller bli støttepartner ved å sende 2030 på SMS. Du kan også bruke VIPPS på 88186.

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på påsketur for hele familien

100 års markering

Mer

IKAJ har levert 78 bomberom til utsatte israelere. Vi gjør hverdagen tryggere!

Stå sammen med oss for Israel - bli medlem!