Nå er talerne til Løvhyttefesten klare

Av ICEJ Press, 08.30.2018

Nå er talerne til Løvhyttefesten i Israel den siste uka i september klare.

Daniel Kolenda

Kolenda

er en misjonsevangelist som har ledet mer enn 21 millioner mennesker til Kristus gjennom massive utendørskampanjer i noen av verdens farligste områder. Han er forfatter, ektemann, far til fem barn, og som etterfølger til Reinhard Bonnke, er han president i «Christ for all nations». 

Dr. Jürgen Bühler

Bühler

er president i den Internasjonale Kristne ambassade i Jerusalem, og han sitter også i styret i organisasjonen. Han er en erfaren fysiker med doktorgrad i kjemi. Han har tre sønner og en datter med sin kone Vesna.

David R. Parsons

Parsons

er advokat, journalist, forkynner, Midtøsten-spesialist og talsmann og visepresident for ICEJ. Han har vært ansatt i ICEJ i Jerusalem i mer enn tjue år. Hans første bok, «Floodgates», ble publisert i mars 2018. Han bor i Jerusalem med sin kone og sønn.

Samuel Lo

Lo

er hovedpastor i “Bread of Life Christian Church” i Kaohsiung.

Meka Padma Rao (Danny)

Danny

ble født i en hindu-familie i India. Han tok imot Jesus i 1986. I 2004 arbeidet han for Franklin Graham, og i 2007 ble han ordinert biskop. Syv år etter ble han direktør for ICEJs India-avdeling. Fra han ble leder og frem til i dag har han arbeidet frem frivillige i tjuefem indiske delstater, i tillegg har han engasjert om lag 100.000 mennesker til å be for India.

Saleem Shalash

Shalash

er født og oppvokst i Nasaret, og er i dag pastor i «Home of Jesus the King» kirken. Han har akkurat avsluttet sin doktoravhandling om hvordan den arabisk-israelske konflikten påvirker teologi knyttet til Israel. Han lærer også om Jesus i det gamle testamentet. 

Enoch Adejare Adeboye

Enoch

kommer fra Ifewara i Nigeria. Mot alle odds har Enoch arbeidet seg til en doktorgrad i matematikk og master i hydrodynamikk. I 1967 giftet han seg med sin kone, Foluke Adenike Adeboye.

Nathaniel Chou

Chou

er styreleder i BOL (Global Apostolic Network). Han har vært med å plante 475 kirker over hele verden.

Daniel Yahav

Yahav

er en jødisk israeler, Jesus-troende, og sønn av holocaustoverlevende. Han er major i det israelske forsvaret og var direktør i Galtronics LTD i elleve år. De siste 36 årene har Daniel vært eldste og pastor i «Peniel fellowship i Tiberias, Israel.

Samuel Peterschmitt

Peterschmitt

er hovedpastor i menigheten «Porte Ouverte Chrétienne» i Mulhouse i Frankrike. Han startet denne tjenesten i 1998 i en lokal kirke, men forkynnelsen spredde seg til Tyskland, Sveits og rundt om i resten av verden. Han taler et frelsesbudskap og ber for syke. Han er gift og far til seks.

Malcolm Hedding

Hedding

er en forkynner, forfatter og teolog spesielt kjent for sin innsikt i Israel og menigheten. Han tjenestegjorde først som menighetsplanter gjennom menigheten «Assemblies of God» i sitt hjemland, Sør-Afrika. Fra 2001-2011 ledet han ICEJ internasjonalt. I øyeblikket tjenestegjør han gjennom «World Outreach Church» i Murfreesboro, Tennessee.

Ron Cantor

Cantor

er en messiansk jødisk kommunikator fra Israel. Han tjenestegjør som kommunikasjonsleder for «Tikkun Global Messianic Family». Han har forfattet flere bøker. Blant annet den populære «Identity theft», en bok om Jesus sin jødiske identitet. Boken er utgitt på fem språk. Blant annet hebraisk. Daglig har han et tv-program på «God TV» kalt «Out of Zion». Han er regional leder i Israel for kanalen.

Dr.Susanna Kokkonen

Kokkonen

er direktør for «Christian friends of Yad Vashem». Hun snakker seks språk, som kommer til god nytte når hun taler Israel, Holocaust antisemittisme rundt om i verden. I 2014 publiserte hun boken sin “Journey to the Holocaust: Hatred of Jews in the Light of the Bible and History.” 

Jonathan Medved

Medved

er en entrepenør som er grunnlegger og administrerende direktør av «OurCrowd», en av verdens største innsamlingsplattformer. Firmaet har samlet inn nærmere 750 millioner dollar for om lag 150 firmaer siden starten i 2013. I 2008 listet New York Times ham som en av de 10 mest innflytelsesrike amerikanerne i Israel.

Daniel Goldstein

Goldstein

er grunnlegger og leder av «Jewels of Judaism». Han ble født i USA, men emigrerte til Israel i 2007. Han har publisert to bøker: «Practicing the Sabbath with Community» og “The Third Temple: A sign of the Coming Messiah.” Han bor i Jerusalem.

Shmuel Bowman

Bowman

er opprinnelig fra Kanada og som profesjon er han gerontolog. I 1993 gjorde han aliyah. Han er ekspert på det hebraiske alfabetet – og betydningen av «bokstavene». Han er administrerende direktør i «Operation Lifeshield». 

Mosy Madugba

Mosy

er en global profetisk leder. Han er internasjonal leder i «Spiritual Life Outreach Inc», og nasjonal direktør for ICEJ i Nigeria. Han tjenestegjør i over 60 land med fokus på bønn, lederskap, eksteskap, åndelig krigføring og misjon. Han bor i Port Harcourt, Nigeria sammen med sin kone, Chinyere Gloria og sine barn.

Juha Ketola

Ketola

har siden 1985 tjenestegjort 100 prosent som forkynner og pastor i Finland, og mer enn 50 land. I perioden 2012-2017 tjenestegjorde han som ICEJ internasjonale direktør i Jerusalem. Juha og hans kone, Kati, bor i Jyväskylä i Finland.

Jehu og Christine Chan

Chan

Jehu er eldste i “City Mission Church” og visepresident i “FGB Gatekeepers” Singapor, en organisasjon som fokuserer på trening av menn og kvinner til å være vitner på arbeidsplassen. Jehu og Christine er ICEJs nasjonale direktører i Singapor. 

Peter Tsukahira

Tsukahira

er medgrunnlegger av «Kehilat HaCarmen» og direktør i «Or HaCarmen» senteret. I år 2000, opprettet han Karmelfjellet bibelskole, for å bygge broer mellom Israel og nasjonene. Peters undervisning og bøker har påvirket manges syn på «hensikten med Israel».

Dag Øyvind Juliussen

Juliussen

begynte å arbeide i ICEJ Norge i 1996, og i 2014 ble han direktør for ICEJ i Norge. Han sitter i styret for ICEJ internasjonalt. Gjennom årene har han ledet hundrevis av tv- og radioprogrammer. Han underviser i menigheter og på bibelskoler både i Norge og i andre land. Dag Øyvind Juliussen har vært både pastor og i lederskap i menighet i mer enn to tiår. Han er gift med Ingunn, og de har tre barn. 

Daniel Sayag

Sayag

er jødisk, og født og oppvokst i Israel. Han kom til tro på Jesus mens han tjenestegjorde i det israelske forsvaret. Han vokste opp med en veldig tradisjonell jødisk livsstil. Dani giftet seg med LuAnne i 1989. De har tre døtre og to barnebarn. Han er pastor i «Kehilat HaCarmel» og «Kerem El» i Haifa.

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Se

29. Sept – 7.okt

Påmelding