Motta vår populære og spesielle almanakk

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 10.29.2019

Hvert år sender IKAJ ut tusenvis av almanakker til IKAJs støttepartnere. Nå er denne spesielle Israel-venn-almanakken for 2020 klar. - Dersom den ikke kommer frem i posten til våre støttepartnere får vi ofte en telefon med etterlysning, det er hyggelig, sier Dag Øyvind Juliussen.

2020-almanakken for norske Israelvenner er nå sendt ut til alle våre medlemmer.

Almanakk IKAJ«Vi får mye positive tilbakemeldinger fra våre israelsvenner som mottar vår almanakk. Dersom den ikke kommer frem via posten får vi ofte en telefon med etterlysning. Det er hyggelig», sier Dag Øyvind Juliussen, direktør for IKAJ i Norge.

Den lekkert innbundne almanakken inneholder kalender med jødiske og kristne høytider, verdenskart, samt et eget stort utbrettbart kart over Israel, undervisning med mere.

«Almanakken er praktisk på mange måter, samtidig minner den året igjennom om både forbønn og engasjement for Israel. I fjor ble undervisningsartikkelen «Forstå Israel» en del av almanakken, med et budskap om Israel som har ligget på hjertet mitt i lengre tid. Det er en oppsummering av noe jeg har prekt i menigheter over hele landet.», sier Dag Øyvind Juliussen

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, kan du sende en sms med ICEJ til 2030. Du vil da motta almanakken i posten, så langt beholdningen rekker.

 

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding