Motta vår populære Israelvenn-almanakk

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 11.01.2018

Hvert år sender ICEJ ut tusenvis av almanakker til ICEJs støttepartnere. Nå er denne spesielle Israel-venn-almanakken for 2019 klar. - Dersom den ikke kommer frem i posten til våre støttepartnere får vi ofte en telefon med etterlysning, det er hyggelig, sier Dag Øyvind Juliussen.

2019-almanakken for norske Israelvenner er nå sendt ut til alle våre medlemmer.

«Vi får mye positive tilbakemeldinger fra våre israelsvenner som mottar vår almanakk. Dersom den ikke kommer frem via posten får vi ofte en telefon med etterlysning, det er hyggelig», sier Dag Øyvind Juliussen, direktør for ICEJ i Norge.

Almanakk
Steinar Saltvik, Almanakk 2019

Den lekkert innbundne almanakken inneholder kalender med jødiske og kristne høytider, verdenskart, samt eget stor utbrettbart kart over Israel, undervisning etc.

«Almanakken er praktisk på mange måter, samtidig minner den året igjennom om både forbønn og engasjement for Israel. Nytt av i år i almanakken er undervisnings artikkelen «Forstå Israel» med et budskap om Israel som har ligget på hjertet mitt i lengre tid. Det er en oppsummering av noe jeg har prekt i menigheter over hele landet i senere tid.», sier Dag Øyvind Juliussen

Almanakk
Steinar Saltvk. Almanakken inneholder blant annet et stort Israel kart.

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, kan du sende en sms med ICEJ til 2030. Du vil da motta almanakken i posten, så langt beholdningen rekker.

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding