Kristne Ambassade starter radiosendinger på Radio 3.16

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 04.19.2017

I dag gikk startskuddet for den nye riksdekkende radiokanalen, Radio 3.16. Kanalen drives av Filadelfia Kristiansand, og Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem skal ha programmer onsdager og torsdager.

Gledelig med en kristen radiokanal med gode nyheter, sier direktør for Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (ICEJ) norske avdeling, Dag Øyvind Juliussen.

Gledelig

Det er gledelig at vi får en nasjonal kristen radiokanal med gode nyheter. All honnør til Filadelfia Kristiansand for dette initiativet, sier Dag Øyvind Juliussen.

Helt siden 1987 har Filadelfia Kristiansand drevet kristen radiokanal, men frem til nå har det kun vært lokalradio. I dag gikk startskuddet for å bli riksdekkende.

De skriver på sine nettsider at «19. april 2017 går startskuddet for en ny, kristen, riksdekkende og reklamefinansiert radiokanal, som vil dekke ca. 70 % av landets befolkning innen 2017.»

ICEJ med faste sendetidspunkt

ICEJ har allerede hatt sin første radiosending som gikk av stabelen i dag klokken 1205. Du kan se denne sendingen i reprise klokken 2000 i kveld eller klokken 0245 i natt. På disse tidspunktene vil ICEJ sende hver eneste uke.

Bibelundervisning, nyheter og kommentarer

Programmene «Et Ord fra Jerusalem» kommer til å variere i innhold med Bibelundervisning, nyheter og kommentarer. Norge er i behov av folkeopplysning når det gjelder Israel, og i våre menigheter er det ofte mangel på undervisning. Vi er takknemlig for å kunne bidra med disse ukentlige programmene om Israel, sier Dag Øyvind Juliussen.

Når allerede over 2,4 milllioner

I følge kanalens dekningskart fra 14.april, når Radio 3.16 i dag mellom 2,4 og 2,5 millioner nordmenn. Men allerede i september 2017 satser Radio 3,16 på å nå over en million til.

 

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding