Jürgen Bühler til åpningen av Bergens nye storstue i dag

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 08.23.2019

I dag har den kristne avisen «Norge i dag», og den kristne tv-kanalen, Visjon Norge, offisiell åpning av nye «Forum» i Bergen. – Vi føler på glede, sier Anita Apelthun Sæle fra «Norge i dag. IKAJs Jürgen Bühler kommer.

Anita og Finn Jarle

«Først og fremst føler vi på glede. Forum skinner. Og vi tror det blir et hus som skal være viktig i tjenesten for å bringe lys til byen og sannhet og kjærlighet til nasjonen.», sier Anita Apelthun Sæle fra «Norge i dag.

Huset vil være et mangfoldig hus

«Det blir menighet, bibelskole, kulturhus og vekkelses- og Israels-senter. Vi gleder oss over seieren!», fortsetter Apelthun Sæle.

Leder i IKAJ Norge, Dag Øyvind Juliussen, gratulerer så mye med åpningen.

«Gratulerer kjære venner med å gjøre Nye Forum til en arena for å bygge Guds rike i årene som kommer både i Bergen og utover i landet vårt. Personlig setter jeg stor pris på kombinasjonen av at Israel, Guds folk velsignes og menigheten, Hans legeme bygges.», sier han.

Jürgen Bühler

«Jürgen Bühler som leder verdens største Israel-organisasjon, gjør byen ære ved å dra til Bergen. Midt i forberedelsene til kristenhetens største fellesarrangement på Israels største scene, Pais Arena i Jerusalem.», skriver «Norge i dag» på lederplass.

Bygget var i en forfallen tilstand før Jan Hanvold kjøpte det opp, og Tv-kanalen, «Visjon Norge», og avisen «Norge i dag», startet på rehabiliteringen. Nå er det gjenreist.

«Åpningen av Nye Forum markerer en ny epoke. Et bygg er gjenreist, mer strålende enn noensinne, med kvaliteter og nye rom som det aldri før har hatt.», fortsetter «Norge i dag» på lederplass.

I dag kan du ta turen til den offisielle åpningen. Festen starter klokken 1800. Du kan også se arrangementet på «Visjon Norge» klokken 2000.

Åpningen vil nå ut til 100.000 seere, skriver «Norge i dag».

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på ICEJs påsketur for hele familien

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

25-28 juni

Mer