Jared Kushner: - Fjernet urealistiske krav i fredsforhandlinger

Av ICEJ Press, 09.14.2018

I en tale 25 år etter Oslo-avtalen, sa president Trumps utsending, Jared Kushner, at presidenten har fjernet urealistiske krav i fredsforhandlingene. Det er New York Times som skriver dette.

 

Det sa Donald Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jared Kushner i en tale i går, 25 år etter Oslo-avtalen.

«Det var altfor mange falske realiteter som var skapt – som folk lovpriste – men som jeg mener må endres….Alt vi gjør er å ta tak i tingene slik vi ser dem, og ikke være redde for å gjøre det rett. Jeg mener, som et resultat, har du mye større sjanse for faktisk å oppnå en virkelig fred.», sa Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jared Kushner, ifølge The New York Times.

I løpet av tiden Donald Trump har sittet som president, har han flyttet USAs ambassade til Jerusalem, han har lagt sterkt press på internasjonale organisasjoners urettferdige behandling av Israel, diskuterer Golanhøydene internt og han har fjernet bistanden til UNWRA, organisasjonen som holder oppe statusen til palestinske flyktninger.

«Ingen har krav på Amerikas bistand», sa Kushner.

Jared Kushner sa også at broen mellom Washington og palestinaaraberne ikke er umulig å bygge opp igjen.

«I enhver forhandling jeg har deltatt i – før svaret blir ja, har svaret vært nei.»

- Hvis Mr. Abbas er en seriøs leder, vil han studere Trumpadministrasjonens fredsplan nøye etter at den er offentliggjort, sa Kushner.

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Festmøte for Israel - Fredheim arena

Program og informasjon

Sommerstevnet 2019

Program og informasjon