Jerusalems viseordfører: - Takk for at dere gjenopprettet min 13 år gamle datters tro på menneskeheten

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 10.15.2019

I en hilsen på IKAJs Løvhyttefest i går kveld, takket Jerusalems viseordfører forsamlingen for at de gjenopprettet troen på menneskeheten hos hennes 13 år gamle datter.

I sin hilsen på IKAJs åpningsmøtet i Pais Arena i Jerusalem, fortalte byens viseordfører, Fleur Hassan-Nahoum, historien om hvordan hun hadde tatt med datteren på 13 år til en samling som den hun sto foran nå.  

«For noen år siden, så tok jeg min datter, som var 13 år gammel, til en av disse samlingene. Der så hun kjærligheten og støtten til Israel og det jødiske folk.», sa Hassan-Nahoum.

Min datter trodde at ingen i verden likte oss. Inntil hun kom til en av disse samlingene.

Denne kjærligheten og støtten gjorde sterkt inntrykk på den unge jenta.

«Hun sa noen til meg som nesten knuste hjertet mitt: hun sa det er mennesker som faktisk liker oss. Min datter trodde at ingen i verden likte oss. Inntil hun kom til en av disse samlingene. Så takk for at dere gjenopprettet hennes tro på menneskeheten.», sa Fleur Hassan-Nahoum.

Så takk for at dere gjenopprettet hennes tro på menneskeheten.

Samtidig oppfordret hun forsamlingen til å stå opp for Israel og det jødiske folk selv om det koster.

 «Tro er årsaken til at vi er her i verden. Vi gjør det ikke fordi vi vil ha noe tilbake. Vi gjør det fordi dette er hensikten i denne verden. Og jeg vet at for mange av dere er det å forsvare Israel ikke lett. Men vår tro står over alt.», sa Hassan-Nahoum

«Takk for deres kjærlighet og vennskap. Kom tilbake igjen.», avsluttet Jerusalems viseordfører.

 

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding