"Israel, du er ikke alene!"

Av ICEJ Press, 09.30.2013

«Israel, du er ikke alene!»

Det er budskapet som er dekorert på siden av en ny varebil, sponset av Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem, som distribuerer mat til trengende israelske familier på daglig basis i Tel Aviv-området.

I løpet av de siste tre årene har ICEJ AID leid en varebil som har distribuert mange tonn med mat og klær til tusenvis av fattige familier. Den varebilen ble brukt så mye at en ny bil måtte leases for fortsatt å kunne møte behovene. Den splitter nye varebilen rullet nylig ut med ICEJ logo, og vårt budskap om trøst vises på hebraisk på hver side: «Israel, du er ikke alene!»

Bilen betjener behovene til 4000 fattige familier hvert år. Mesteparten av varene som blir distribuert er donert av produsenter og bedrifter fra hele landet.

«Uten disse varebilene ville vi ikke være i stand til å fortsette vårt humanitære arbeid», forsikret Nissim Zioni , direktør for den lokal veldedighets organisasjonen Pitchon Lev, som driver matleveringstjenesten. «Vi er oppriktig takknemlig for den kristne ambassaden som har leaset denne varebilen i ytterligere tre år.»

Mens varebilen reiser rundt i de sentrale delene av Israel, møter sjåførene hver dag vanlige israelere som spør om den Internasjonale Kristne Ambassade, og er glade for å lære at det finnes kristne som bryr seg på dypet for deres nasjon.

Familiene som får mat er også svært takknemlig for all hjelp. Enhver slik familie har en hjerteskjærende historie.

Nir mistet sin kone til en alvorlig sykdom i fjor. Hun var mor til fem små barn, inkludert et spedbarn fortsatt i bleier. Nir ble tvunget til å slutte i jobben for å ta seg av barna. Så, mens familien håndtere tap og sorg , vokste bekymringene om dagliglivet og økonomien for familien. Men vår varebil er nå jevnlig på besøk for å levere mat, samt leker og klær for barna, noe som sterkt har oppmuntret en familie som sliter.

Du kan hjelpe oss å hjelpe israelske familier i stor nød.

Kontakt oss på [email protected] for mer informasjon, eller gi en gave direkte til ICEJ på www.icej.no/donasjon. På forhånd takker vi for den hjelp og støtte du gir.

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Med eget Israelfokus

For påmelding og program