Iran's Khamenei: Israel vil ikke overleve

Av ICEJ Press, 05.22.2020

Ayatollahen sier Gaza nå kan overvinne Israel med iranske våpen.

AV: Martin Gellein

Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei uttalte på Twitter fredag at Israel ikke vil overleve og vil «bli eliminert.»

«For det første vil jeg fremheve omfanget av tragedien ved okkupasjonen av Palestina og dannelsen av den sionistiske kreftsvulsten i landet,» startet Khamenei.

«Blant forbrytelser mot menneskeheten i nyere tid er det ingen forbrytelse som er lik denne forbrytelsen,» fortsatte han.

Khamenei la til at det sionistiske regimet, ved Guds vilje, vil møte enda flere problemer i fremtiden.

«I dag beveger motstandsfronten seg med økende makt og håp, mens fronten av undertrykkelse, vantro og arroganse blir stadig mer håpløs og maktesløs. I dag er den «uovervinnelige» sionistiske hæren tvunget til å trekke seg tilbake fra motstanden fra Libanon og Gaza,» uttalte Khamenei.

Ayatollahen uttalte at «arrogante krefter og sionismens hovedpolitikk er å presse Palestina til å falme i glemselen i hodet på muslimske samfunnet», og la til at «sannheten er et problem som så viktig som Palestina, ikke er noe muslimske nasjoner tillater å synke inn i glemselen». «Alle må hjelpe de palestinske krigerne. Vi vil stolte av dem, og vil gjøre alt som står i vår makt for å støtte dem.»

 

«Med guddommelig veiledning og hjelp har vi planlagt hvordan maktbalansen vil blir forvandlet i Palestina, og i dag kan Gaza stå imot den sionistiske fiendens aggresjon og beseire den.»

 

Kilde: Jerusalem Post.

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding