Ingenting kan slukke kjærligheten – heller ikke Coronaviruset

Av ICEJ Press, 03.19.2020

Til tross for pandemi og stadige innskrenkninger fra Helsedepartementet, blomstrer kjærligheten i Israel. For noen er lidenskapen for sterk til at bryllupet blir utsatt. Tekstene fra Salomos Høysang proklameres i stadige nye kontekster – nå på et supermarked.

AV: Martin Gellein

Våren er kommet til Israel, og turtelduenes røst lar seg høre. Coronaviruset stopper opp skoler, kollektiv transport, forretningsliv og nesten alt annet i det israelske samfunnet - men ingenting kan slukke kjærligheten. Israelere som elsker hverandre, lar seg helle ikke stoppe av stadig har skjerpet restriksjonene for sosiale sammenkomster.

Hvis det er en ting israelere ikke tar lett på, er det bryllup. Men nå er gode råd dyre. Denne uken har det vært bryllupsfeiringer i parker og i bakgårder, og i ett tilfelle på et supermarked (bildet), melder Jerusalem Post.

Sett meg som segl på ditt hjerte, som et segl på din arm! For kjærligheten er sterk som døden, lidenskapen mektig som dødsriket. Den flammer opp som ild, som en mektig flamme. Ingen vannflom slokker kjærligheten, elver kan ikke skylle den bort (Salomos Høysang 8:6-7).

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding