IDF: Hizbollah samarbeidet med syriske tropper for å angripe Israel på valgdagen

Av ICEJ Press, 03.18.2020

Da Israel hadde sitt siste valg, brukte Hizbollah dagen,  i samarbeid med syriske tropper, til å angripe Israel. Dette er avslørt i en etterforskning ledet av  generalmajor Amir Baram i IDF (Israels forsvar). Angrepet ble utført fra Golanhøydene. Nå har Israel klare bevis for hva som skjedde. Jerusalem Post kommenterte saken 17 mars.

Av Edna Eriksen

Den 2. mars slo det israelske flyvåpenet til mot et kjøretøy og drepte en mann som antas å være en Hizbollah-terrorist. Syrias nyhetsbyrå «SANA» rapporterte at Israel slo til mot syriske regjeringsstyrker, såret tre regimesoldater og drepte en sivil.

- Selv på valgdagen prøver fiendene våre å skade oss, sa forsvarsminister Naftali Bennett i en uttalelse.

I følge IDF fokuserer Hizbollah-terroristene som er involvert i den hemmelig infiltrasjonen på Golan, på å samle etterretning om Israel og grenseområdet på Golan-høydene. De jobber for å etablere seg ved å operere fra sivile observasjonsposter og det syriske regimets militære stillinger nær grensen.

Terroristene som var involvert i den hemmelige aksjonen fra Hizbollah og Syria, har våpen fra den syriske borgerkrigen. De mottar ytterligere våpen fra Libanon eller eksisterende arsenaler som holdes av Iran. Israel følger nå nøye samarbeidet mellom terroristene i Hizbollah og Assad-regimet i Syria, som er begynt å provosere Israel på Golan-høydene igjen.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding