ICEJs sosiale arbeid: «Takk for at dere tar hånd om min datter»

Av ICEJ Press, 10.23.2018

Familien har ikke penger til å hjelpe henne med utdannelsen. Men de er avhengig av at hun får den. Nå hjelper ICEJ økonomisk, slik at den eldste datteren kan hjelpe familien.

AV: Nicole Yoder, ICEJ Aid-director

«Takk for at dere tar hånd om min datter». Det er ordene til en israelsk mor med 11 barn.

Hennes eldste barn heter Anat. Hun, sammen med flere av hennes søsken, er oppvokst på kostskole fordi hennes foreldre ikke kunne oppdra dem.

Gjennom ICEJs hjelp, har Anat fått mulighet til å drømme og å møte fremtiden med håp. Hennes ønske er å kunne avslutte videregående skole, så hun kan forsørge sine 10 brødre og søstre.

«Kanskje computere. Jeg har talent for å reparere elektronikk. Jeg trenger å ha en god lønn, fordi jeg må ta vare på alle mine yngre brødre og søstre», sier 21 år gamle Anat, når hun snakker om fremtiden.

Ansvaret hviler på hennes skuldre for å hjelpe de yngre søsknene og for å ta vare på foreldrene. På tross av situasjonen, drømmer hun om suksess og en fremtidig ansettelse.

I september ga ICEJ Anat et stipend for å hjelpe henne med å fullføre videregående utdanning. 

Takk til alle givere som gjøre en forskjell i mange unges liv. Hjelpen påvirker også livene til de rundt dem, slik som i Anats tilfelle.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding