ICEJ støtter Israel med brannutstyr ved Gazagrensen

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 08.15.2018

De siste månedene har «brannbomber» fra Gaza satt fyr på store områder med israelsk jordbruksland. ICEJ har derfor donert brannutstyr til de berørte områdene. Det blir mottatt med stor takknemlighet.

Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (ICEJ) har donert fem trailere med brannutstyr til israelske samfunn nær grensen til Gaza. 

I disse områdene er over 7500 dekar med jordbruksland ødelagt som en følge av «brannbomber» (Brennende ballonger og drager) sendt fra Gaza.

Det var lokalt sikkerhetspersonell som først uttrykte behovet for brannutstyr som kunne benyttes i alle typer områder. Elan Isaacson var en av disse.

«Jeg vil takke våre venner på den kristne ambassaden for den raske responsen når det gjelder å gi oss trailere med brannslukningsutstyr. Disse trailerne er det største behovet vi har for å møte brannballongene som sendes over grensen. Din støtte, ikke bare nå i krisetider, men gjennom året, er veldig viktig for oss, og det styrker oss. Jeg ønsker å uttrykke min hjertelige takk til alle våre kristne venner.», sier Isaacson.

Vær med og støtt vårt arbeid.

Av Erlend Sundar

Erlend Sundar har arbeidet som nettredaktør for ICEJ siden sommeren 2016. Han har bakgrunn fra journalistisk arbeid i fagpressen.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding