ICEJ leverte tilfuktsrom

Av ICEJ Press, 07.15.2014

Den kristne ambassaden i Jerusalem leverer mobile tilfluktsrom til kibbitz nær grensen til Gaza.

Tirsdag 8.juli var mange av innbyggerne i kibbutzen Kfar Aza som ligger nær grensen til Gaza samlet i spisesalen til frokost. Fem ganger gikk rakett alarmen, «Code Red» mens rakettene falt omkring dem. Spisesalen hadde ingen tilfluktsrom, og frykten ble derfor stor blant de tilstedeværende. Tidligere parlaments medlem Shai Hermesh fra denne kibbutzen tok derfor kontakt med ICEJ samme dagen for å be om hjelp. To dager senere var hjelpen på plass.

Torsdag 10.juli leverte Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem to mobile tilfluktsrom til Kfar Aza. Området har i senere tid gjentatte ganger blitt angrepet av raketter fra Hamas. Leveringen av tilfluktsrommene kom dagen etter at en kunst skole for barn i dette samfunnet ble truffet av Kassam raketter fra Gaza. I solidaritet var ICEJs administrerende direktør Jürgen Bühler tilstede ved overleveringen av tilfluktsrommene. Dette området har opplevde hundrevis av rakett og bombekaster angrep i løpet av det siste tiåret.

«Den Kristne Ambassaden er forpliktet til å hjelpe de israelske samfunnene som opplever den største trusselen av raketter, slik at de kan finne ly i denne stormen.» uttalte Bühler. « Det var en stor glede  å være i stand til raskt å kunne levere disse to nye mobile tilfluktsrommene for våre krigsherjede venner i Kfar Aza, og i likhet med dem er vi takknemlig for kristne fra rundt omkring i verden som gjorde dette mulig.»

I løpet av de siste syv årene, har ICEJ gitt mer enn 40 mobile tilfluktsrom til israelske samfunn som har lidd under jevnlige angrep av raketter fra Hamas langs grensen til Gaza. Den Kristne Ambassaden samler nå inn penger fra kristne globalt for å finansiere tilfluktsrom og dekke akutte behov for de som er opplever de mest omfattende rakett angrepene fra Gaza.

 

Se film her!

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Med eget Israelfokus

For påmelding og program