I henhold til nødforskrifter må israelske statsborgere være hjemme

Av ICEJ Press, 03.20.2020

Arutz Sheva meldte 19. mars om ytterligere akuttiltak rundt koronasmitte. Statsminister Benjamin Netanyahu kunngjør at israelere nå er beordret til holde seg innendørs, og viser til at tidligere reguleringer har vist seg å være utilstrekkelige.

Av Edna Eriksen

- Regjeringen vil i natt godkjenne nødsforskrifter for å begrense bevegelse. Du blir bedt om å være hjemme. Dette er ikke en forespørsel, dette er ikke en anbefaling, men et bindende krav som vil bli håndhevet. Formålet med disse instruksjonene er å sikre at så få mennesker som mulig vil bli smittet og vil smitte andre, sa han.

   - Regelverket vil trå i kraft om syv dager, trafikkrestriksjoner vil bli dramatisk håndhevet, understreket statsministeren.

   - Vi har stengt grensene for staten, innført et bredt isolasjonskrav, innført en forsamlingsbegrensning, nedbemannete arbeidsplasser og implementering av digitale midler for å lokalisere og isolere koronapasienter. Tiltakene har bremset epidemien i Israel sammenlignet med mange land i verden, sa Netanyahu.

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding