Gratisbilletter for ungdomsledere til Israel

Av Dag Øyvind Juliussen, ICEJ Press, 07.14.2018

Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (ICEJ) gir bort noen gratisbilletter til ungdomsledere til Israel under arrangement med over 6000 kristne.

Denne høsten arrangerer ICEJ en unik tur for unge til Israel under Løvhyttefesten 20-28.sept. Dette blir en «fullpakke» tur med masse opplevelser, fellesskap og undervisning.

Ved siden av å få se landet deltar man sammen med 6000 kristne på ICEJs Løvhyttefest arrangement Dette er det årlig største kristne arrangementet i Israel med deltakere fra over 100 nasjoner.

Ungdom på løvhyttefesten
ICEJ press, fra løvhyttefesten i Jerusalem i 2017

- Vi ønsker å gi bort et knippe gratisbilletter til reisen for ungdomsledere her i Norge, sier leder av ICEJ, Dag Øyvind Juliussen.

Dersom man som ungdomsleder ønsker å bli gratis med på denne reisen, kan man sende en e-post til [email protected] med info om deg selv, hvilket kristent arbeid du står i, og hvorfor du ønsker å bli med.

Dette må gjøres snarest. Merk e-posten «Ungdomsleder»

Se her for program og mer info om ungdomsturen.

Av Dag Øyvind Juliussen

Dag Øyvind Juliussen opplevde i ung alder et kall fra Gud om å arbeide med ICEJ. Dette har han gjort siden 1996. Han har produsert flere hundre radio og TV program, deltatt i debatter og besøkt menigheter, skoler og bibelskoler med undervisning og forkynnelse.

1. juni 2014 ble Dag Øyvind Juliussen nasjonal direktør for ICEJ Norge.

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på ICEJs påsketur for hele familien

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

25-28 juni

Mer