Den mirakuløse helbredelsen av ICEJs leder i India

Av Rev. Juha Ketola, ICEJ Press, 05.09.2017

I begynnelsen av november, kunne livet til ICEJs India direktør, Pastor Dany, ha endt her på jorden. Men i stedet Gud brukte denne tragiske hendelsen for å vise sin kjærlighet og mirakuløse kraft på ham, slik at vi alle kunne se og høre!

Tidlig en morgen, i begynnelsen av november 2016, våknet Pastor Dany, ICEJs leder i India, hjemme i Vijayawada, Andhra Pradesh, for å be og arbeide. Han gikk rolig ut på kjøkkenet og lukket døren bak seg.

Han merket lukten av gass og sjekket for lekkasje. Alt virket tilsynelatende fint.

Men plutselig eksploderte gassflasken, som var plassert på kjøkkenet, akkurat der han var. Rommet ble et flammehav og bygningen begynte å kollapse.

I en enkel bønn, ropte Pastor Dany til Herren: «Jesus, hjelp meg ut herfra». Mens han beskyttet ansiktet med armene, snublet han gjennom de rasende flammene og ut på gaten, hvor mange naboer hadde samlet seg etter å ha hørt eksplosjonen.

Han ble umiddelbart tatt med til en klinikk, men på grunn av omfattende brannskader på armene, ansiktet og bena, kunne de ikke ta imot han for behandling. Heldigvis kunne en annen klinikk ta ham imot.

ICEJs direktør i India
ICEJ, Pastor Dany på sykehuset før den mirakuløse helbredelsen.

Midt i sin lidelse fra ekstrem fysisk smerte, og også sterke følelser av tap, var hans eneste trøstende tanke at hans familie var trygg. Hadde han ikke lukket kjøkkendøren etter seg, ville ikke det ha vært tilfelle.

I tre dager lå pastor Dany i sykehussengen med uutholdelig smerter; hans armer og ben var dekket med bandasjer og ansiktet var stygt forbrent av flammene. I løpet av disse tre lange dager tenkte han at nå var hans liv over. Han fryktet at han aldri ville kunne flytte armene igjen, kunne fortsette sin tjeneste, eller ta vare på sin familie. Han følte seg helt knust.

Men etter disse tre dagene, tidlig om morgenen, skjedde noe mirakuløse og overnaturlig. Pastor Dany hadde en visjon. I hans synet kom en mann til ham og sa: «Hvorfor gråter du? Hvorfor er du i smerte?»

Forvirret svarte Pastor Dany: «Jeg kan ikke bevege armene mine, jeg kan ikke engang bevege fingrene. Er det ikke opplagt? Hele livet mitt er over.»

Og han la til: «Hvem er du?»

Mannen i visjonen svarte: «Jeg vet hvem du er. Jeg har møtt deg i Jerusalem. Nå, begynn å beveg fingrene dine!»

I dette synet, ba mannen Pastor Dany om å gjøre nøyaktig de ting han ikke hadde vært i stand til å gjøre. Pastor Dany lyttet, og fingrene hans begynte å bevege seg!

«Nå, bevege armene!».

Han gjorde som mannen sa, og armene begynte å virke!

Da han i visjonen hadde opplevet denne fantastiske helbredelsen i armene, reiste Pastor Dany seg fra sengen, og var i stand til å gå på toalettet på egen hånd.

Hans mor, som hadde vært på rommet hans på sykehuset disse tre dagene, var lamslått, og spurte ham hva han gjorde. Snart kom andre pasienter for å se hvordan pastoren nå kunne gå!

På den fjerde dagen, ba Pastor Dany om at hans bandasjer med den brente huden, skulle tas av. Han betrygget sykehuspersonalet om at han var klar til å tåle smerten.

Den dagen fjernet de to kilo hud fra hans skrøpelige kropp.

Legene hadde sagt det ville ta to til tre måneder før han ville være klar til å forlate sykehuset. De lo da de så at Pastor Dany var i stand til å gå ut av sykehuset på den niende dagen. Allerede neste dag forkynte han i sin sin lokale kirke! Ingen kunne tro det de så!

Hans kolleger tilsto at de hadde mistet alt håp for ham. Og her var han, levende og i god form! Legene hans ba Pastor Dany om tillatelse til å bruke bildene av hans helbredede armer.

India lovprisning
ICEJ, lovprisning i en av menighetene pastor Dany ga sitt vitnesbyrd

Naboene hans hadde vært overrasket da han hadde kommet gående ut av en kollapset bygning, og nå som han var tilbake med sine brannskader helt leget, ga de all ære til Gud for å ha helbredet ham og reddet hans liv! Det var så klart at bare den ene sanne Gud kunne gjøre noe slikt som dette.

25 - 28 JUNI

For bestilling

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding