IKAJ mobiliserer

Midt i omfattende korona restriksjoner og utfordringer fortsetter arbeidet til Internasjonale Kristna Ambassade Jerusalem, IKAJ med full styrke.

Bli med på bønnemøte med Jerusalem

Flere initiativ til online bønnemøter har blitt iverksatt, hver onsdag kl 15.00 norsk tid kan du bli med på internasjonalt bønnemøte Global Prayer Gathering via Zoom. På dette bønnemøte er det deltakere fra både israel og de ulike verdens hjørner. Link til bønnemøte   on.icej.org/ICEJGlobalPrayer

I tillegg kan du også bli med på Calling To God Together som er et bønnemøte hvor jøder og kristne leser gjennom salmene. Dette eskjer normalt på torsdag kl.15.00 norsk tid, denne uken er det på langfredag kl.09.00 via Zoom. Link til bønnemøte     on.icej.org/CallingToGodTogether

global

 

Hjelper jødene hjem
Gjennom 40 år har IKAJ hjulpet nærmere 160 000 jøder hjem til Israel, også under Korona restriksjonene kommer de tilbake slik Bibelens profeter forkynte for omkring 2500 år siden.

Fra Russland
Søndag kveld 29.mars landet 26 jøder på Ben Gurion flyplassen i Tel Aviv. Gruppen reiste fra St Petersburg til Israel, som du kan se på bildet hadde rikelig med bagasje på hjemreisen. Denne flighten markerte  30 års jubileumet for IKAJs hjelp til jøder som reiser hjem fra det tidligere Sovjetunionen
Fra Etiopia
Tirsdag morgen 31 mars kom det en ny gruppe med jøder hjem til Israel. De kom ikke fra Russland i Nord, men fra Etiopia i sør.  Man mener at jødene har vært i Etiopia fra kanskje 2500 år tilbake. Og i våre dager bringes de siste hjem. Gruppen bestod av 14 familier og til sammen 76 personer.
Klokken 3 på natten krysset de Rødehavet, og det har de jo gjort  tidligere på vei til Ertez Israel, Israels land.

Ethiopian Olim-Feb2020

 

Deler ut mat
Vi deler ut mat og hjelp til eldre og  Holocaust overlevende. En av de som fikk mat på døren kunne fortelle: «Jeg har ikke hatt brød på to uker. Det har jeg ikke opplevd siden jeg var i  Auschwitz.» Mange hundre har mottatt mat på døren.
Vi hjelper også flere hundre nye immigranter som er kommet fra Etiopia til Israel. Også sårbare arabiske grupper for hjelp på ulike måter. Det har vært en rekke oppslag i store israelske medier om vår tjeneste for folket i denne utfordrende tiden, også statsminister Benjamin Netanyahu kommenterte utdelingen av mat i en av sine pressekonferanser.
1IKAJ hjelper_avisannonse_WEB22IKAJ hjelper_avisannonse_WEB2

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Mer

29. Sept – 7.okt

Påmelding