ICEJ finansierer aliyah for ytterligere 1000 etiopiske jøder de neste tre månedene

Benjamin Netanyahus regjering har nylig godkjent aliyah for 1000 etiopiske jøder. I løpet av de neste tre månedene, vil ICEJ finansierer reisen for alle disse. (se video øverst i saken).

Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 10.11.2018

Takket være storlig innsats fra Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalems givere, ble 1116 etiopiske jøder hjulpet til Israel i 2017. Nå har den israelske regjeringen godkjent å ta imot ytterligere 1000 i løpet av 2018. 

Etiopiske jøder
ICEJ press, Etiopiske jøder ankommer Ben Gurion i Israel.

ICEJ vil finansiere reisen for alle disse. 

I 2017 beløp denne kostnaden til over 8 millioner kroner. I tillegg bidro ICEJ med over 1.6 millioner kroner til integrering.

«Det er et fantastisk privilegium å få lov til å ta del i disse hendelsene som Bibelens profeter forkynte om. Vi oppfordrer alle til å være med å bidra til denne viktige oppgaven.», sier ICEJs norske direktør, Dag Øyvind Juliussen.

Dag Øyvind Juliussen
Dag Øyvind Juliussen er til stede når en stor gruppe etiopiske jøder ankommer Ben Gurion i Israel

Sommeren 2017 møtte han selv en gruppe av disse da de ankom Ben Gurion, Israels internasjonale flyplass.

«Jeg har selv vært til stede på Ben Gurion flyplassen i Tel Aviv når de etiopiske jødene kommer til sitt fedreland. Det er bare gripende!», sier Juliussen.

Du kan være med finansier aliyah for disse 1000 etiopiske jødene enten ved å bruke Vipps, kontonummer, SMS, eller bli fast støttepartner.

 

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Se

29. Sept – 7.okt

Påmelding