Løvhyttefesten

Alle de som blir tilbake av alle de hedningefolkene som angrep Jerusalem, skal år etter år dra opp for å tilbe Kongen, Herren, hærskarenes Gud, og for å delta i løvhyttefesten.
SAKARIAS 14:16

ICEJs arrangement under løvhyttefesten er en storslått lovprisningsfest for Kongenes Konge i Hans egen by, og en sterk markering av kjærliget og omsorg til det jødiske folk. Bibelen beskriver Løvhyttefesten som den tredje årlige festen som Israels folk er befalt å feire i Jerusalem. Festen er hovedsakelig en påminnelse om de 40 årene med vandring i ørkenen, men også en tid til å feire og glede seg over innhøstingen. Tradisjonelt forbinder det jødiske folk Løvhyttefesten med den kommende Messias. Det er også en fest hvor de ønsker ikke-jøder eller hedninger å ta del, i følge det profetiske Ord i Sakarias 14, der det sies at nasjonene skal komme opp til Jerusalem for å feire Løvhyttefesten.


Alternativ tur

Her kan du melde deg på vår alternative tur.


Ungdomstur til uslåelige 10900 kr

I år som i fjor har vi tilrettelagt for en helt spesiell ungdomstur med helt spesielle priser. For å melde deg på, kan du gå inn på denne linken. Dette er en ypperlig mulighet for barn og barnebarn til å være med på denne fantastiske reisen og feiringen.

Den kristne feiringen av Løvhyttefesten 2019 "Beginnings"

Hvert år siden 1980 har Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem arrangert den kristne feiringen av Løvhyttefesten i Jerusalem. Arrangementet faller sammen med den jødiske feiringen i september/oktober. Det er en tid hvor kristne lovpriser og tilber Israels Gud, får Bibelundervisning og gleder seg i fellesskap med kristne fra om lag 100 nasjoner.


Velkommen til Løvhyttefesten 2019

"Velkommen med på vår Løvhyttefestreise og bli med på oppdraget "Trøst, ja Trøst Mitt folk". Dette er noe mye mer enn en vanlig Israeltur, det er et oppdrag." Dag Øyvind Juliussen

Bli med på årets unike festreise til Jerusalem og Løvhyttefesten den 12-20 oktober. Det blir charterfly tur-retur Oslo. Vi feirer kongenes Konge i Hans egen by samtidig som vi sammen med 6000 andre kristne viser jødene at de ikke står alene.

Høydepunkter:

Jerusalemmarsjen, Lovprisningskvelder, Seminarer, Ørkenfest under fullmånen ved Dødehavet, Internasjonal Nattverdsgudstjeneste i Gravhagen, Tur i Jerusalem, Avslappende tid i Netanya ved Middelhavet, Charterfly tur/retur Oslo-Tel Aviv, Herlig felleskap med kristne fra hele Norge.

Du velger selv hva du vil ta med deg av programmet.

Det er norsktalende guide

Vertskap er Ingunn Juliussen og Dag Øyvind Juliussen.

Reiseledere er Eva Olsvold Sundar og Erlend Sundar

Spennende talere

 

NB! Talelisten og taleskjema vil oppdateres fortløpende. 

Angus Buchan

 

Angus Buchan

er en fulltidsevangelist og anerkjent taler på lokale og internasjonale arrangementer. Han taler klart og tydelig Guds ord. Hans første bok, «Faith Like Potatoes», er en bestselger. Angus er også vel kjent over hele verden gjennom sine oppmuntrende TV-programmer, «Grassroots» og «Family Time». Han og hans kone Jill, bor på shalom farm i KwaZulu-Natal Midlands, Sør-Afrika.

 

Daniel Yahav

 

Daniel Yahav

er en jødisk israeler, Jesus-troende, og sønn av holocaustoverlevende. Han er major i det israelske forsvaret og var direktør i Galtronics LTD i elleve år. De siste 36 årene har Daniel vært eldste og pastor i «Peniel fellowship i Tiberias, Israel.

 

Peter Tsukahira

 

Peter Tsukahira

er medgrunnlegger av «Kehilat HaCarmen» og direktør i «Or HaCarmen» senteret. I år 2000, opprettet han Karmelfjellet bibelskole, for å bygge broer mellom Israel og nasjonene. Peters undervisning og bøker har påvirket manges syn på «hensikten med Israel».

 

Mats Ola Ishoel

 

Mats Ola Ishoel

Leder World Of Life Church i Moskva, en av de største protestantiske menighetene i Russland med et nettverk på over 600 menigheter. Opprinnelig er han fra Oppdal i Norge. Halvparten av menigheten hans består av ungdommer.

 

R.T Kendall

 

R.T Kendall

Mangeårig amerikansk forkynner og pastor. Var blant annet forkynner i Westminister Chapel i London fra 1977 til 2002. Har skrevet et stort antall bøker.

Dagsprogram for Løvhyttefesten 2019

(Det oppdateres med program og forkynnere for dagene i Pais Arena straks det er klart)

Avreise med charterfly fra Oslo lufthavn. På kvelden sjekker vi inn på vårt hotell, Crowne Plaza, i Jerusalem.

Vi reiser om morgenen til Dødehavet og slapper av. På ettermiddagen blir vi med på ørkenfesten hvor vi spiser og begynner feiringen når fullmånen stiger opp over Moabs fjell. 

Ørkenfesten begynner klokken 1830, det er matservering fra kl. 1630.

Vi blir med på internasjonal nattverdsgudstjeneste i Gravhagen i Jerusalem. En sterk opplevelse hvor en messianske jøde og en kristen araber forretter nattverden som vi deler med mange hundre kristne fra ulike nasjoner.

Nattverden starter klokken 0930.

Etter gudstjenesten blir det sightseeing i Jerusalem. På kvelden blir det Nasjonenes Parade og åpningsmøte i Pais Arena.

Løvhyttefest arrangementet er i gang. På dagtid kan du delta på seminarer på Pais Arena, eller du kan ta fri og besøke Jerusalem på egenhånd eller med andre på gruppen. Eller du kan slappe av i hotellets hage og svømmebasseng. På kvelden er det igjen stort lovprisningsmøte på Pais Arena. Vi har hver dag satt opp shuttle-busser som går mellom vårt hotell og Pais Arena.

Som dagen før.

På morgenen er det mulig å delta på seminarer i Pais Arena. På dagtid deltar vi i Jerusalemmarsjen som er et av reisens høydepunkter. Det er samling i Sacher parken klokken 1400 før Jerusalemmarsjen. 

Tusener av kristne «omfavner» tusener av jøder i Israel. På kvelden er det stort avslutningsmøte hvor israelere er velkommen til å delta.

I dag forlater vi Crowne Plaza og Jerusalem og setter kursen til Netanya og det fantastiske hotellet West Netanya.

I dag tar vi sabbat og hviler i nydelige Netanya med sine fantastiske strender ved Middelhavet.

Vi reiser hjem etter begivenhetsrike dager i Israel. Vi har tatt del i et helt unikt oppdrag «Trøst, trøst mitt folk». Millioner av israelere har gjennom mediene vært vitne til at Israel ikke står alene, men har kristne venner fra hele verden som står sammen med dem.

Påmelding

Pris: 19 950 pr person i dobbeltrom med halvpensjon og skandinavisk talende guide. Tips er inkludert. I tillegg kommer flyplassavgift 500 kr og registreringsgebyret til Løvhyttefesten 4000 kr.

Vi tar forbehold om prisjusteringer grunnet endret dollarkurs eller andre forhold vi ikke er herre over.

Enkeltromstillegg er 7800 kr

PRIS: 19.950 kr pr . pers i dobbeltrom
Adresse

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på påsketur for hele familien

100 års markering

Mer

IKAJ har levert 78 bomberom til utsatte israelere. Vi gjør hverdagen tryggere!

Stå sammen med oss for Israel - bli medlem!