Løvhyttefesten

Hove_Feast 2020

Alle de som blir tilbake av alle de hedningefolkene som angrep Jerusalem, skal år etter år dra opp for å tilbe Kongen, Herren, hærskarenes Gud, og for å delta i løvhyttefesten.
SAKARIAS 14:16

ICEJs arrangement under løvhyttefesten er en storslått lovprisningsfest for Kongenes Konge i Hans egen by, og en sterk markering av kjærliget og omsorg til det jødiske folk. Bibelen beskriver Løvhyttefesten som den tredje årlige festen som Israels folk er befalt å feire i Jerusalem. Festen er hovedsakelig en påminnelse om de 40 årene med vandring i ørkenen, men også en tid til å feire og glede seg over innhøstingen. Tradisjonelt forbinder det jødiske folk Løvhyttefesten med den kommende Messias. Det er også en fest hvor de ønsker ikke-jøder eller hedninger å ta del, i følge det profetiske Ord i Sakarias 14, der det sies at nasjonene skal komme opp til Jerusalem for å feire Løvhyttefesten.


Ungdomstur til uslåelige 13 800 kr

I år som i fjor har vi tilrettelagt for en helt spesiell ungdomstur med helt spesielle priser. For å melde deg på, kan du gå inn på denne linken. Dette er en ypperlig mulighet for barn og barnebarn til å være med på denne fantastiske reisen og feiringen.

Den kristne feiringen av Løvhyttefesten 2020 "Prepare The Way"

Hvert år siden 1980 har Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem arrangert den kristne feiringen av Løvhyttefesten i Jerusalem. Arrangementet faller sammen med den jødiske feiringen i september/oktober. Det er en tid hvor kristne lovpriser og tilber Israels Gud, får Bibelundervisning og gleder seg i fellesskap med kristne fra om lag 100 nasjoner.


Velkommen til Løvhyttefesten 2020

"Velkommen med på vår Løvhyttefestreise og bli med på oppdraget "Trøst, ja Trøst Mitt folk". Dette er noe mye mer enn en vanlig Israeltur, det er et oppdrag." Dag Øyvind Juliussen

Bli med på årets unike festreise til Jerusalem og Løvhyttefesten den 1. - 10. oktober 2020. Det blir charterfly tur-retur Oslo. Vi feirer kongenes Konge i Hans egen by samtidig som vi sammen med 6000 andre kristne viser jødene at de ikke står alene.

Høydepunkter:

Jerusalemmarsjen, Lovprisningskvelder, Seminarer, Ørkenfest under fullmånen ved Dødehavet, Internasjonal Nattverdsgudstjeneste i Gravhagen, Tur i Jerusalem, Avslappende tid i Netanya ved Middelhavet, Charterfly tur/retur Oslo-Tel Aviv, Herlig felleskap med kristne fra hele Norge.

Du velger selv hva du vil ta med deg av programmet.

Det er norsktalende guide

Vertskap er Ingunn Juliussen og Dag Øyvind Juliussen.

Reiseledere er Eva Olsvold Sundar og Erlend Sundar

Spennende talere

 

 

Sjekk på hjemmesiden nærmere datoen for mer informasjon!

Program for Løvhyttefesten 2020

Dagsprogram for Løvhyttefesten 2020

(Det oppdateres med program og forkynnere for dagene i Pais Arena straks det er klart)

Avreise med charterfly fra Oslo lufthavn. På kvelden sjekker vi inn på vårt hotell, Crowne Plaza, i Jerusalem.

Vi reiser om morgenen til Dødehavet og slapper av. På ettermiddagen blir vi med på ørkenfesten hvor vi spiser og begynner feiringen når fullmånen stiger opp over Moabs fjell. 

Ørkenfesten begynner klokken 1830, det er matservering fra kl. 1630.

Vi blir med på internasjonal nattverdsgudstjeneste i Gravhagen i Jerusalem. En sterk opplevelse hvor en messianske jøde og en kristen araber forretter nattverden som vi deler med mange hundre kristne fra ulike nasjoner.

Nattverden starter klokken 0930.

Etter gudstjenesten blir det sightseeing i Jerusalem. På kvelden blir det Nasjonenes Parade og åpningsmøte i Pais Arena.

Løvhyttefest arrangementet er i gang. På dagtid kan du delta på seminarer på Pais Arena, eller du kan ta fri og besøke Jerusalem på egenhånd eller med andre på gruppen. Eller du kan slappe av i hotellets hage og svømmebasseng. På kvelden er det igjen stort lovprisningsmøte på Pais Arena. Vi har hver dag satt opp shuttle-busser som går mellom vårt hotell og Pais Arena.

Idag kan du slappe av på hotellet, delta på seminarer eller bli med gruppen inn til Hebron.

På morgenen er det mulig å delta på seminarer i Pais Arena. På dagtid deltar vi i Jerusalemmarsjen som er et av reisens høydepunkter. Det er samling i Sacher parken klokken 1400 før Jerusalemmarsjen. 

Tusener av kristne «omfavner» tusener av jøder i Israel. På kvelden er det stort avslutningsmøte hvor israelere er velkommen til å delta.

I dag forlater vi Crowne Plaza, Jerusalem og setter kursen mot hotellet Eshel Hashomron i Ariel, Samaria. Vi blir nå boende i det historiske hjertelandet til det jødiske folk. Hotellet har et deilig utendørs basseng.

Idag reiser vi til kibbutz Mishgav Am på den nordlige grensen til Libanon.

Idag besøker vi Shiloh hvor Tabernaklet stod i 369 år.

Vi reiser hjem etter begivenhetsrike dager i Israel. Vi har tatt del i et helt unikt oppdrag «Trøst, trøst mitt folk». Millioner av israelere har gjennom mediene vært vitne til at Israel ikke står alene, men har kristne venner fra hele verden som står sammen med dem.

Påmelding

Kommer snart med pris.

Adresse

IKAJ mobiliserer

MER

Konferansen blir online

Se

29. Sept – 7.okt

Påmelding