Skuffet palestina-araberne

Av ICEJ Press, 03.22.2013

- Vi kan ikke vende tilbake til forhandlingsbordet betingelsesløst, slik Obama krever av oss, sier en representant for den palestinske selvstyremyndigheten.

Misnøyen var stor hos det palestinske lederskapet etter gårsdagens møte mellom PA-leder Mahmoud Abbas og USAs president Barack Obama.

- Vi hadde håpet at Obama ville føre en tøffere politikk mot bosetningene. Obama vil at vi skal vende tilbake til forhandlingsbordet betingelsesløst, mens bygningsarbeidet fortsetter i bosetningene, og det er noe ingen palestinsk leder kan gå med på, sa en representant for den palestinske selvstyremyndigheten PA, ifølge våre journalister i Jerusalem.

- Vi fikk høre noen fine ting fra Obama, men ord alene er ikke nok. Obama forstår ikke at neste trekk må komme fra det israelske rettssystemet, sa en av Mahmoud Abbas sine administrative medarbeidere.

- Vi har ikke noe annet valg enn å trappe opp den folkelige motstanden mot israelsk okkupasjon og bosetninger. Vi kan ikke stole på verken Obama eller andre når det gjelder å oppnå endring i situasjonen, sa han.

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på ICEJs påsketur for hele familien

- 100 års markering San Remo - 25 april

Mer

25-28 juni

Mer