Vær med å feire 70 årsfesten for staten Israel

Opprettelsen av den moderne staten Israel ga nytt livshåp til det jødiske folk etter den største tragedien i deres historie. Søndag 29. april kl. 17 er du invitert til feiring av 70-årsdagen for uavhengigheten i Oslo Konserthus. Arrangører er Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ), Med Israel for fred (MIFF) og Stiftelsen Morgenstjernen

Bli med på en flott feiring

Israel feiring

Fremragende dans, musikk og sang

Det blir forrykende dans med Halleluya Dance Group bestående av allsidige unge israelske danserne, ledet av koreografen Barry Avidan. Det blir klassisk musikk med fremragende musikere, fiolinisten Madelene Berg, barytonsangeren Mads Wighus og pianisten Stefan Ibsen Zlatanaos. Et høydepunkt blir urpremieren på to komposisjoner av komponisten Dagfinn Koch, skrevet særskilt for 70-årsfesten. Den første til en tekst av Inger Hagerup som ikke har vært tonesatt før, og den andre variasjoner over Israels nasjonalsang. 

Når det er fest hører taler med. Du får høre noen representanter for Norge og Israel, men mest av alt blir dette en kunstnerisk og musikalsk festkveld med flere overraskelser. Noen av talerne vil bli bekjentgjort senere.

Du kan glede deg! Husk å ta med familie og venner, slik at de også får oppleve denne festkvelden! 

Til støtte for barneavdeling på sykehus i Jerusalem

Og her har du to ekstra argumenter for å kjøpe en billett:

  1. Overskuddet av festen går i sin helhet til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad.
  2. Blant billettene trekker vi ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner sponset av Israel-spesialisten Plussreiser.

Kjøp av billetter

Billetter ble lagt ut for salg 8.desember 2017. Mange har allerede bestilt. Du kan bestille online her og her, på tlf. 23113111 eller tlf. 815 33 133, og i billettluken på Oslo Konserthus.

NB! Dørene til Oslo Konserthus åpner kl. 15.30. Møt opp senest 16.15 for sikkerhetskontroll. Unngå å ta med store vesker eller annen bagasje.

Hotell-, buss-, og billettpakke for de som bor på Sørlandet

Møll Turbuss har satt opp egen spesialreise til 70-årsjubileet for staten Israel i Oslo konserthus. 

Busstur i behagelig buss, reiseleder, billett til 70-årsjubileet, en overnatting i dobbeltrom på hotell sentralt i Oslo, middag og frokost er inkludert i prisen på kroner 2890,- . Bestiller du før 28.februar får du kroner 200 i avslag.

– For deltakerne på bussturen har vi reservert gode plasser fra rad 5 til 13 på parkett i Oslo Konserthus, sier Solveig Møll i Møll Turbuss.

Etter konserten blir det felles middag på hotellet sentralt plassert i Oslo sentrum.

Etter frokost mandag blir det mulighet for noen timer med shopping før bussen går tilbake i retning Sørlandet.

Du kan også velge å være med på et besøk med omvisning i syngagogen i Oslo.

Påmelding på tlf. 38268806 eller [email protected]

Her er bussruten med tider på vei til Oslo:

Påstigningsrute for bussen:
Lyngdal rutebilstasjon: 07.15
Lyngdal Inn: 07.20
Vigeland Livold: 07.35
Mandal Blomdalen: 07.45
Mandal Prix Malmø: 07.47
Holum Møll: 07.55
Søgne E-39 Tangvall: 08.15
Brennåsen v/rundkjøring: 08.25
Kristiansand rutebilstasjon: 08.45
Lillesand Gaupemyr: 09.05
Grimstad Betania: 09.20
Arendal Harebakken: 09.35
Tvedestrand Fianesvingen: 09.55
Risør Vinterkjær: 10.05
Brokelandsheia: 10.15
Tangen: 11.00
Skjelsvik: 11.35
Telemarksporten: 11.50

Dersom du ikke finner ditt buss stopp på listen, så kan Møll Turbuss ved forespørsel stoppe på alle buss stopp langs E-39 / E-18 til Oslo. Spør om dette ved på-melding.

Bli kjent med noen av bidragsyterne.

har studert fiolin ved Barratt Due Musikkinstitutt (Alf Richard Kraggerud and Henning Kraggerud) og ved musikkakademiet i Lausanne (Svetlana Makarova). Hun har vært solist med blant annet Bergen filharmoniske orkester, Trondheim symfoniorkester og Oslo Camerata. Hun har et internasjonalt virkefelt. 

har studert sang ved Barratt Due Musikkinstitutt og Statens Operahøgskole. Som operasanger har han sunget sentrale roller for hans stemmefag. Han er også konsertsanger med et bredt repertoar, og arbeider også internasjonalt. Han har mottatt en rekke tunge stipender. 

har studert klaver ved Norges musikkhøgskole (Liv Glaser og Einar Henning Smebye) og Hans Eisler høgskole for musikk i Berlin (Galina Iwansowa). Som akkompagnatør og repetitør arbeider han innenfor et bredt felt, og spiller fast i inn og utland med Alexander Rybak. Han ansatt som universitetslektor ved Norges musikkhøgskole. 

ble etablert av den israelske koreografen Barry Avidan i 1988. De unge israelske danserne har et stort repetoar, og på 70-årsfesten viser det beste av det beste i danseshowet «The Spirit of Israel». 

Billetter ble lagt ut for salg 8.desember 2017. Mange har allerede bestilt. Du kan bestille online her og her, på tlf. 23113111 eller tlf. 815 33 133, og i billettluken på Oslo Konserthus.

Takk kontakt med overnevnte for priser.

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Med eget Israelfokus

For påmelding og program