Ungdomstur til Israel

Velkommen med på tidenes ungdomstur til Israel under Løvhyttefesten.

Dette blir en reise hvor du får full pakke til en utrolig rimelig pris.

De første dagene er vi sammen som en egen gruppe i Netanya ved middelhavet. Her blir det både fritid, bading, sightseeing og ikke minst undervisning med Eva Olsvold Sundar og Dag Øyvind Juliussen.

Denne undervisningen vil gi deg en skikkelig pakke slik at du vil forstå både Israel i Bibelen og mer om den dagsaktuelle situasjonen.

Siste halvdelen er vi, sammen med tusenvis av andre fra hele verden, med på ICEJs feiring av Løvhyttefesten i Jerusalems storstue, Pais Arena.

Forkynnere under feiringen i Pais Arena er ikke klart ennå, men legges ut fortløpende.

Program og påmelding lengre ned.


Ledere på ungdomsturen

Tidligere ungdomsledere og ledere for teamturer, Rita og Reidar Walvick, blir reiseledere på ungdomsturen. Her sammen med ICEJs norske direktør, Dag Øyvind Juliussen.

Reidar og Rita Warvick
Fra venstre: Dag Øyvind Juliussen, Reidar Walvick og Rita Walvick

 

Bli med på ungdomsturen til løvhyttefesten

"En sang ved festreisene. Da Herren lot Sions fanger vende tilbake, var vi som drømmende.." (Salme 126.1)

"2018 markerer at det er 70 år siden Guds drømmer for Hans folk ble en realitet. Vi vil at du skal komme til Jerusalem å drømme drømmene Gud har for ditt liv. Kom å feire 70 års jubileet i Jerusalem. Våg å drømme." (president for ICEJ-internasjonalt, Dr. Jürgen Bühler.)

Program 

Vi reiser fra Norge …og ankommer Tel Aviv flyplass. Deretter en kort reise til vårt King Solomon Netanya Hotel i den vakre kystbyen Netanya.

På vår første dag reiser vi inn i Samaria til stedet Gud gav løfte til Abraham om Israels land for 4000 år siden. Vi kommer tidlig tilbake på hotellet.

Denne dagen blir vi på hotellet, med undervisning og rikelig med fritid for bading fra nydelige strender ved Middelhavet.

I dag forlater vi hotellet og reiser av gårde nordover slik at du får se Genesaretsjøen og Galilea hvor Jesus tjenestegjorde det meste av tiden han vær her. Herifra reiser vi sørover og ned til Dødehavet. Her blir det mulighet til å bade. På kvelden joiner vi 5000 andre på den spektakulære ørkenfesten til ICEJ, med herlig lovsang, forkynnelse og grillparty. På kvelden sjekker vi inn på Israel Goldstein Youth Village i Jerusalem. Her bor vi en gjeng med 200 ungdommer som deltar på ICEJs Løvhyttefest

Denne dagen begynner med Nattverd i gravhagen i Jerusalem. Dette er alltid en nydelig samling. Fra i dag er vi sammen med den internasjonale gruppen og deltar både på egne samlinger og sightseeinger. Og ikke minst er vi med på store lovprisningsmøter i Pais Arena i Jerusalem. ICEJs Løvhyttefest feiring er det største årlige kristne arrangementet i Israel. Det er også den største årlige samlingen av messianske ungdommer i Israel.

Vi deltar i det internasjonale programmet.

Vi deltar i det internasjonale programmet.

Vi tar del i det internasjonale programmet.

Hjemreise.

Vi bor på firemannsrom med halvpensjon som inkluderer frokost og middag. De første dagene er vi alene som en norsk gruppe på 40 personer.

Alder: 18-30 år.

Fra søndagskvelden er vi sammen med den internasjonale gruppen på til sammen 200 unge fra hele verden. Vi har med egen norsk reiseleder. 

Prisen dekker også konferanseavgift til alle møtene i Pais Arena.

Påmelding snarest.

10500 kr + 50 dollar i tips

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Med eget Israelfokus

For påmelding og program